icon

Knižky pre deti do troch rokov

lexilaracroft
6. apr 2017

Ako detom citat? Ake knizky volite? Kedy je vhodne zacat? Ake knizky vybrat pre deti do troch rokov?

stellasweet
6. apr 2017

Ahoj, ja syncekovi citam a rozpravam rozpravky hadam od narodenia. Teraz ma rok... Uzasne knihy ma vydavatelstvo SVOJTKA- odporucam. Maly ma rad take pohyblive, kde nieco vyskoci, posunie sa.. A pribeh si k nim vymyslam, ukazujem ja,ukazuje on. Kniha ja prva vec, co rano chyti do rucky a uz mi ju nesie, nech si listujeme,citame. Vybrala by som kazdopasne krasne a putavo ilustrovane, s tvrdymi listami,nech si ich vie sam prezerat.

moni244
6. apr 2017

Citam disney a od roka

jumama
6. apr 2017

Najdi si skupinu Nakuknime do detskej knihy, tam davaju mamy aj nakuky do kniziek... lahsie sa ti vyberie 🙂

krokodil13
6. apr 2017

Ahoj. do roka citam jednoduche leporela (napr. jeden obrazok na stranke), alebo plastove knizky - daju sa dobre zuzlat a hlavne o to ide do preho roka 😀. Potom od 1,5 ked uz deti prestanu zuzlat a trhat mozes uz citat cokolvek - ukazujes na obrazky, vydavas zvuky (knizky o zvieratkach su na to dobre), postupne hovoris dlhsie a dlhsie vety. Uvidis podla toho co bude tvoje dietatko bavit. Niektore maju radi auticka, ine zvierata atd.

moni73
6. apr 2017

Najsamsuper knizka - moj macik. Aj na zuzlanie, prip. pojedanie, citanie aj pozeranie. Za mna 👍

lexilaracroft
autor
7. apr 2017

Dakujem za vase prispevky

asocial
7. apr 2017

@lexilaracroft od jedného roka (syn má už 4.5,druhý 1.5) knihy potulky jarou, potulky letom, potulky jeseňou,zimou a teraz je nová nocou..Sú to obrázkové knihy.fenomenalne a super na učenie slov. Zábavné aj pre dospelých🙂

stastnablcha
9. apr 2017

cokolvek. hlavne citat. obrazky. 3 rocne asi este nevydrzi pocuvat rozpravku preto len obrazky "citat" a vela vela 🙂

nastasyk
9. apr 2017

My citame od narodenia. Yu je par oblubenych mojich chlapcov.A este Zabiatko.

zuzikak
9. apr 2017

moje deti mali radi take ti zakladne "encyklopedie", kde je vela obrazkov. Citanu rozpravku vydrzali okolo 2,5 roka a viac z jednoducheho leporela. Inak len obrazkove. Velmi vdacne su napr. knizky s otvaracimi okienkami, alebo jar,leto,jesen, zima a pod.....Su aj pekne tematicke o povolaniach (napr. o hasicoch, kde si mozes porozpravat co robia, co vsetko k tomu potrebuju atd.) Obrazkove velmi pomahaju slovnej zasobe a dietatko nie je pasivny prijimatel ale rozprava tiez. Mozte si aj vymysliet pribeh a rozpravat ho spolu. 🙂 Pasivne prijimanie citaneho textu bez obrazkov je az v neskorsom veku ale to isto vies 🙂

petkasestka
15. mar 2019

Caute, nase male zeru Den s kamaratmi na farme, je k tomu aj hra. Krasne fotky zvieratiek z dvora, mily macko ich sprevadza a pomohla ostatnym zvieratkam. Nasa mala -10 mesacna ma strasne rada velke obrazky a starsej mozem citat komix. Fakt odporucam😍