icon

Kočíkovanie a korčuľovanie zároveň

janap358
14. jún 2017

Caute. Čo si myslíte o korculovani a tlačenie kočíka pred sebou? 🙂

tyelde
14. jún 2017

Pokiaľ je ten kočík na to vhodný tak prečo nie..

janap358
autor
14. jún 2017

Je to klasický kočík,trojkombinacia a teraz využívame športovú časť

yanni
14. jún 2017

@janap358 nie kazdy akoze "portovy" kocik je vhodny na sportovanie.

katkanr
14. jún 2017

ja by som to s klasickým kočíkom neriskovala,hlavne ak nemá brzdu na rukoväti...môj názor.

yanni
14. jún 2017

@janap358 presne ako pise @katkanr. Kocik musis byt stabilny, mat brzdu, najlepsie este aj "snurku" na zapästie, dieta v nom SEDIET pevne, stabilne, isto, mat dobre popruhy. neviem si predstavit s obyckovym kocikom. My me sportovci, s copanou ako je v sportovom behame, muz odbehol s nou aj polmaraton. Neviem si predstavit, ako by zbehol bez brzdy s nejakou harkou ten kopec.

katkanr
14. jún 2017

Toto je vozik na športovanie Thule Joggingový Set CX 1

verbal
14. jún 2017

Ja korčuľujem s baby jogger city elite, je to super. Čím väčšie kolesa tým to pôjde lepšie.

yanni
14. jún 2017

@katkanr aj my mame. len ja s nim "neviem" behat. Len muz. Ja ho radsej taham za bikeom hihi

yanni
14. jún 2017

@janap358
@katkanr
@verbal
ja bezam "za" tymto. Menim predne koleso za pevne (velke). Ide to ako po masle.

zanazz
14. jún 2017

Ahojte, ja mám vozík značky THULE, ktroý sa dá poprípade pripevnit aj k bicyklu

janap358
autor
14. jún 2017

A ake su ceny?

yanni
14. jún 2017

@janap358 nas ten Thule stal ca. 800 € plus ca. 100 € Jogging Set. Ale my mame dvojsedadlovy. Ten jednotkovy je lacnejsi. A na nete sa urcite da kupit aj lacnejsie (my sme kupovali v specialnom bike obchode) a urcite sa da zohnat aj pouzivany.
Kocik je TFK Joggster III, ten stal dokopy aj s vanickou a inymi prkotinami ca. 1000 e. Da sa kupit aj cisto len sportak, ten je samozrejme lacnejsi.

tinkavvv
14. jún 2017

@janap358 my mame aj cyklovozik aj TFK a teda korculovanie aj mne aj muzovi ide lepsie s kocikom.
Ja mam TFK joggster twist, sportovy okolo 500 eur.
Cyklovozik pouzivame na bicyklovanie.

yanni
14. jún 2017

@tinkavvv presne, ja by som nas TFK nedala za nic. My sice nekorculujeme, len behame, ale s tym vozikom sa mne osobne beha hrozne. Ale muz beha s obidvoma a jemu je to jedno.

tinkavvv
14. jún 2017

@yanni suhlasim, kocik je fakt paradny. Urceny hlavne do terenu a podla mna kocik s obrovskou castou na sedenie. Moja ma dva roky a predpokladam, ze v zime sa tam zmesti este aj s fusakom, i ked uz asi nebude chciet sediet. 🙂
Ale na korculovanie paradny (beh ma nebavi) 🙂))

yanni
14. jún 2017

@tinkavvv presne tak. MY sme pre copanu mali v sportaku velmi dlho aj to zmensovadlo, lebo ona v tom "lietala". Je sice dlhana ale chuda.
My uz chock ale velmi nevyuzivame. Mala ma 22 mesiacov ale od ca. roka sa velmi vozit nechce. Ta by len behala.

danusskaaa
14. jún 2017

Ja som vyskúšala toho dosť, hlavne na beh ( mima xari, stokke, bee3, runner, vozik). Za mňa naj bebe confort high trek. Lahucky, ovladatelny jednou rukou, veľké kolesa, odpruzenie. Nevyzerá teda tip top, ale terén zvláda perfektne.

andreeblaho
28. júl 2017

@zanazz Aj ja mam thule, ale osobne ho najviac vyuzivam na bicyklovanie 🙂

senta_sofia
28. júl 2017

@janap358 zavisi aj do akeho terenu, ked pojdes len po rovnom chodniku, ziadne kopceky a neviem co, tak tolko prejdes aj s klasickym, len by som si vyskusala stabilitu, ked zakopnes a drzala by si sa, ci ho neprekotis.

ajsha123
28. júl 2017

jaj mam doma Bob Revolution PRO, je to kocik original na bicyklovanie a korculovanie. Zatial som to neskusala, som tehotna, ale kocik ako taky je perfektny, malej sa v nom dobre sedi, pohodlne, zalubila sa don, len co sme ho kupili. Vylieza/zlieza, stabilitu ma, aj brzdu na rucke, aj tu snurku, je vyborne odpruzeny.