Kočíkovanie a korčuľovanie zároveň
Caute. Čo si myslíte o korculovani a tlačenie kočíka pred sebou? 🙂
Je to klasický kočík,trojkombinacia a teraz využívame športovú časť
ja by som to s klasickým kočíkom neriskovala,hlavne ak nemá brzdu na rukoväti...môj názor.
@janap358 presne ako pise @katkanr. Kocik musis byt stabilny, mat brzdu, najlepsie este aj "snurku" na zapästie, dieta v nom SEDIET pevne, stabilne, isto, mat dobre popruhy. neviem si predstavit s obyckovym kocikom. My me sportovci, s copanou ako je v sportovom behame, muz odbehol s nou aj polmaraton. Neviem si predstavit, ako by zbehol bez brzdy s nejakou harkou ten kopec.
Ja korčuľujem s baby jogger city elite, je to super. Čím väčšie kolesa tým to pôjde lepšie.
Ahojte, ja mám vozík značky THULE, ktroý sa dá poprípade pripevnit aj k bicyklu
A ake su ceny?
@janap358 nas ten Thule stal ca. 800 € plus ca. 100 € Jogging Set. Ale my mame dvojsedadlovy. Ten jednotkovy je lacnejsi. A na nete sa urcite da kupit aj lacnejsie (my sme kupovali v specialnom bike obchode) a urcite sa da zohnat aj pouzivany.
Kocik je TFK Joggster III, ten stal dokopy aj s vanickou a inymi prkotinami ca. 1000 e. Da sa kupit aj cisto len sportak, ten je samozrejme lacnejsi.
Ja som vyskúšala toho dosť, hlavne na beh ( mima xari, stokke, bee3, runner, vozik). Za mňa naj bebe confort high trek. Lahucky, ovladatelny jednou rukou, veľké kolesa, odpruzenie. Nevyzerá teda tip top, ale terén zvláda perfektne.
@zanazz Aj ja mam thule, ale osobne ho najviac vyuzivam na bicyklovanie 🙂
@janap358 zavisi aj do akeho terenu, ked pojdes len po rovnom chodniku, ziadne kopceky a neviem co, tak tolko prejdes aj s klasickym, len by som si vyskusala stabilitu, ked zakopnes a drzala by si sa, ci ho neprekotis.
jaj mam doma Bob Revolution PRO, je to kocik original na bicyklovanie a korculovanie. Zatial som to neskusala, som tehotna, ale kocik ako taky je perfektny, malej sa v nom dobre sedi, pohodlne, zalubila sa don, len co sme ho kupili. Vylieza/zlieza, stabilitu ma, aj brzdu na rucke, aj tu snurku, je vyborne odpruzeny.

Pokiaľ je ten kočík na to vhodný tak prečo nie..