Aký joggingovy kočík (na korčuľovanie) odporúčate?

cestovatelka
28. jan 2011

Tie kila nie a nie dolu, preto by som uvazovala o joggingovom kociku na behanie a v lete a ked to pocasie dovoli korculovanie. VIete nejaky dobry odporucit, aj na lesne cesticky? a mala doplnujuca otazka, od kolkych mesiacov/rokov mozem babatko do takehoto kocika dat? dakujem za kazde odporucenie 😉

babulina
28. jan 2011

osobnu skusenost nemam, ale kamaratka beha a korculuje s cyklovozikom

ivett1
29. jan 2011

ahoj...ja korčuľujem so šporťákom -trojkolkou quinny speedi...rúčka sa dá vytiahnuť, vznikne dostatočný priestor na kolieska (nezakopávaš o kočík), má nafukovacie kolesá-takže celkom dobre kopíruje terén a ľahko sa s ním manipuluje (aj jednou rukou) ...a už som s ním aj behala - v lesoparku, ale korčuľovanie ma bavilo viac 😉 ...začínala som, keď mala dcérka cca deväť mesiacov (ale to len kvôli zime...) ...a s prestávkami "takto športujem" už cca tri roky (mám už druhé dieťatko chlapčeka, aj druhý quinny...inej farby )....a naozaj (hlavne pri tom korčuľovaní), kilá išli dole super rýchlosťou 😀

zara248
29. jan 2011

ja som si taky kočiar priviezla z Kanady tam je to normalne,ale ja ho nevyuživam na športove aktivity,použivam ho normalne,neviem si ho vynachvalit je lahučky,zdolam každe schody,ma to kolesa ako na bycikli,mala v tom môže spinkat,a použivame ho od 4 mesiacov až do teraz a to mala už bude mat 20mes.

zuan
29. jan 2011

ahoj, podobne ako ivett1 aj ja som behavala s normalnym kocikom- trojkolkou Jane Slalom Pro. dobre kolesa, lahke ovladanie jednou rukou a rucne brzda a islo to. casom by som zase chcela zacat. s vanickou alebo aj sportovou verziou, takze od narodenia sa da.

evickapooh
29. jan 2011

quinny speedy

katy1979
29. jan 2011

neboj kila pojdu dolu. vsak mas po porode tak vydrz. a cyklovozik ci potom kociky ktore su na to urcene a da sa od narodenia.