Koľko zubov má mať 18 mesačné dieťa?
dakujem za odpovede....
Risko bude mat o tyzden rok a pol a ma teraz 12 zubov, 4 stredne zuby hore a 4 stredne zuby dole, 3 stolicky a jednu trojku, co je sice skoro, ale uz mame 😉
Moja mala 8 zubkov. (Teraz v 2.rokoch má 12 zubkov a 4 očáky už začínaju milimetrík trčať 🙂 )
my mame 12mesiacov a 4 zuby, nikde nie je urcene kolko ich ma mat 😉
my mame 16 m a maly ma 15 zubov-chybaju mu vsetky 5 stoličky a jedna 4 stolicka.Starši mal v 22m už vsetky zubky.
my mame 17 mesiacov, a uz asi 3 mesiace mame 16 zubov, chybaju nam uz len posledne stolicky.
môj krpec mal v roku všetkych 16 zubkov a teraz ma 19mesiacov a idu mu tie zadné stoličky 5ky, už mu chybaju len 2. Takže nezáleží na veku, aj v tomto prípade platí že každé dieťa je iné
moj radulko ma akurat dnes 18mesiacov a 14 zubkov mu zatial vyslo
my mame 10 zubkov a konečne mu vyšla dole dvojka takže 11 mali sme stoličky skor ako dvojky 😀 ešte druha a potom očaky ☹
My mame 15 zubkov, je to strasne individualne. Podla mna sa tym netreba zaoberat, skor ci neskor, vyjdu.
tolko kolko mu narastie. kazde dieta je ine, netreba vkuse vsetko porovnavat a tabulkovat!
kazde dietatko je ine - niektore maju vsetky zubky v roku, niektore v dvoch rokoch... neporovnavaj - ak ti niektora napise ze maju vsetky zubky a vy nie tak co spravis? nijak to neovplyvnis tak to neries... nam idu zubky uz vyse roka a naraz a neriesim kolko ich mame ani ich neratam - sak narastu skor ci neskor 😉 zbytocne sa budes znervoznovat odpovedami ktore dostanes...
nas 19 mesacny ma vsetky a sestrin 20 mesacny nema vsetky. to je individualne. kazde dieta je ine, rastie inak, vyvija sa inak, inak mu rastu vlasy, zuby, inak vie rozpravat. nemozete to porovnavat.
mala ma o mesiac dva roky a ma len vsetky horny aj dolne jednotky, dvojky a stvorky....
my v 19-tich mesiacoch mame 14 zubov a 2 ocne na ceste... skor ci neskor mu vsetky narastu, neboj 😉
nas ma v 17tich mesiacoch len 4 zubky 😀
syn ma 22mesiacov a 20 zubov, teda 18 je komplet vonku a obe 5ky(horna a dolna) na pravej strane su vonku len do polovice uz asi 2 mesiace 😀
My v 16-mesiacoch len 3 zubky...
my všetky 🙂
my máme 17 mes a tlačí sa 15. a 16. zub - očné
nasa mala 16, a kamoskina mala ma 8
Nas 18 a dva na ceste 🙂 .
Náš bude mať 21 mesiacov a 6 zúbkov a teraz idú konečne dalšie 3 naraz
Dcera ma 18 mesiacov a ma 6 zubkov (4 hore, dva dole). Syn mal v tomto veku vsetky zubky okrem stoliciek. Takze ako vidis podla toho, co ti odpisali ine mamy, tak kazde dieta je ine a slovne spojenie "malo by" ani nepouzivaj 🙂
No my sme mali v 18mes a 16.zubkov...posledne 4zubky vysli ked mal 2raj 2mes
Ďalšia knižková mamina ?
😀 heh to indi vindi 🙂 každopádne, naša 16 mesačná má 17 zubov🙂 a ďalšie dva sa jej režú...ako 14 mesačná mala 16 zubov....a presne ako niektoré maminy už spomínali, NEPOROVNÁVAŤ je alfa a omega pri deťoch

moj misko ma cerstvych 19 mesiacov a ma 11 zubov.predne jednotky a dvojky hore aj dole,a 3 stvorky.stvrta stvorka je uz na spadnutie,uz ju citit a dva ocaky su riadne navrete,takze aj to bude kazdu chvilu uz,dufam.no mam kamaratky,ktorych deti su rovnako stare ako to moje a maju uz 16zubkov.je to velmi individualne. a jedna moja kamaratka mi vravela,ze ma znamu co behala s dcerou po zubaroch,ze nevedeli co sa deje,lebo prvy zub mala v 19mesiaci a potom,ze to slo ako na beziacom pase a zrazu plna puska zubkov 😀