Kyselka a mliečko
No a teraz som urobila asi velky pruser. Manzel tak trochu zabudol oznacit kyselku ( ktoru naberame do flias prazdnych z lucky) a ja dom doliala horucu vodu tou kyselkou malemu a dala vypit tak mliecko. Boze m9j teraz som hotova ci mu to neurobi sarapatu alebo cosi. radu prosim 😣
Boooze radsej chytro s nim utekaj na pohotovost! 😀 nemalo to zniet takto..?..ooouuu mam problem sama so sebou,lebo som vystresovana aj z toho ze si grcne? 😆 prepac ale aku radu ocakavas? Nic mu nebude neboj
no tak som sa zlakla lebo je to predsa kyselka a nie tockovica. aj ked to vsetci vo velkom piju bohvie co je v tom aj ked nam to chuti
@bobana297 - sesterka presne pred pár dňami to isté. Jej mama jej doniesla vodu - nezistili, ze zamenili flase a je to rajec s príchuťou a ona prevarila, 2x v noci mlieko zarobila, len sa divila, že malá /6mesiacov/ nevypila úplne do dna a pri treťom raze náhodou vopred ochutnala a zhrozila sa, že bleeee chut. Nič jej nebolo.
prosím ťa nestresuj, z pár deci jej nebude nič

Maximalne ho prezenie...nestresuj sa, pijete to aj vy, tak snad to nie je zavadna voda.