Mám dať do škôlky dieťa, ktoré má problém kakať do nočníka?
Babenky mám problém V máji je zápis
Mali ma problém kakat do nocnika respektíve vôbec nie do nocnika
Máme problém už rok a pol
Mám ho dať do škôlky? Nemá niekto taký problém ze by sa to V škôlke upravilo?
Ďakujem
Mne ide teraz v septembri dcerka do skolky a od januara sme sa oducali od plienok a trvalo to 3-mesiace a v pohode chyti sa ze chce ist na WC. Vysvetľovali sme hej to,videla nás ked sme sli na toaletu,chce to cas,uvidis do septembra sa oduci
@saskiaaa to je este daleko..nasa v aprili mala.ist do skolky,hned od prveho a az koncom januara sa odplienkovala..tiez som sa bala,sice sla do sukromnej,lebo uprostred roka nam ju nevzali do statnej,vize tam.by jej plienku dali,ale vtedy som este nevedela,ci nevystreli motyka..
Deti to vedia.zmenit zo dna na den..
Nas starsi (ale ten za do skolky nedostal) zas kakal tiez len do plienky,tiez som.si vravela,ze dokedy bude,uz mi to vadilo. A presne 12.9.den po navrate z dovolenky som uz nemala.doma.plienky pre neho. Tak som.mu dala.na vyber,ci bude kakat do nocnika aleb do zachoda. Vybral si zachod. Dovtedy taketo pokusy koncili hysakovym revom a ja som.nechcela,aby sa zasekol a potom riesila zas zapchu... Pritom nemal.plienku uz davno ani na noc,len prosto to kakanie..
Inak moje deti v skolke nekakavaju. Rsps.maly zoparkrat,ked sme dosli velmi skoro,inak drzia a kakaju len doma,takze toho by som sa neobavala. Tam maju aj take male mile zachodiky.

@saskiaaa No v máji je síce zápis, ale do školky pojde až v septembri, čiže dovtedy sa to može kludne naučiť, ved to je ešte niekoľko mesiacov času. My sme tiež mali taký problém, u nás pomohli lentilky ako motivácia. Ked sa vykakal, dostal jednu lentilku, inak som mu sladkosti vobec nedávala, takže u nás to zabralo. Treba stále skúšať, moj tiež nastupoval do školky s plienkou, aj ked je to problém a máloktorá školka ti také dieťa vobec zoberie. Naučil sa za pár mesiacov po nástupe, možno aj školka pomohla, ked tam videl iné deti, že chodia na wcko, neviem.