icon

Mám dve deti a pocit, že som úplne vyhorená

16. jún 2020

Baby ja mám pocit že už nevládzem 😢 mám dve deti a mám pocit že som už úplne vyhorena. Už nevládzem neustále riešiť ich scény, revy a všetko okolo toho. V poslednej dobe sa ráno budím s úplnou nechuťou vôbec vstať, lebo viem čo ma zasa celý deň čaká. Začínam mať problém urobiť aj jednoduché veci, proste už nevládzem. Prosím dajte rady ako sa spamätať.vdaka

Strana
z2
alex1212
16. jún 2020

no zaujímavejšie hračky pre deti by som poradila.. že sa spolu s nimi zabavíte na inom.. poposúvaj okukané. pomôže to...

ajka0207
16. jún 2020

Ak sa to zacalo len teraz nechybaju ti skor nejake vitaminy? Zelezo zvykne byt problem, ja som.bez uzivania doplnkov uplne malatna, aj magnezium pomaha na unavu.

katarinka89
16. jún 2020

Každá by to zvladla- 🥰 je to fakt niekedy náročné, resp. vždy je to rovnaké len to vnímame zakaždým inak, sú aj dobre aj zle dni.

autor
16. jún 2020

@ajka0207 dnes som si nasadila magnezko, neviem či železo , ale muž mi stále hovorí že som bledá. Skúsim si niečo kúpiť v lekárni, ja mam celkovo problémy so štítnou žľazou, aj s krvou a ešte teraz aj gynekologické problémy, pôjdem o pár mesiacov na operaciu.

eliska13
16. jún 2020

To bude menzesom ja som vtedy tiež úplne negativista a nič nie je dobré.
Ak nechceš, aby boli deti stále v sebe chodievaj čo najviac von ihrisko, les, či kúp niečo nové pexeso, omalovanky.Najhorsie je riešiť tie hádky a naťahovačky o ničom.Mas to dobre rodičia Ti pomôžu, večer skoro zaspia to je veľká pomoc.Pride škôlka škola práca a to je podľa mňa potom na palicu😅stále len povinnosti a žiadna zábava, oddych nalinajkovany deň užívaj si to

ivangeline
17. jún 2020

@katarinka89 Obdivujem vás! Ja mám dve po sebe a pomaly sa idem nervovom zrútiť. 🤔

meluela
17. jún 2020

ak to nebude lepsie ani v septembri, tak pre mladsie opatrovatelka a ty do prace aspon na par hodin ak sa ti da taku najst. uplne vazne. bola som 8 rokov doma, viem o com hovorim. zatial si zozen strazenie aspon trocha vypnut

katarinka89
18. jún 2020

@ivangeline niekedy aj ja ale pripisujem to tehu.hormonom 🤣

Strana
z2