icon

Mám pustiť dvojročného syna s dedom do Írska, kým budem v pôrodnici?

rebekamarcusko
27. máj 2015

ahojte maminy,mam dilemu. Moj otec zije uz tri roky v irsku,stara sa sam o moju sestru-svoju dceru(9rocnu),my sme tam tiez zili 5mesiacov,vratili sme sa kovli vybaveniu hypo🙂 no a v Septembri mam termin porodu,tatino mi navrhol,ze mi pride pre synceka a vezme ho k sebe na taky tyzden,ze pride tak tyzden pred mojim porodom pre neho a necha si ho u seba kym budeme v porodnici. otec zije so svojou sestrou,su zodpovedni,miluju mojho syna,otec vychoval svojich synovcov a netere,miluje deti,ja sama mam k nemu perfektny vztah a vychovava sam moju mladsiu sestru. a hovori,ze jeho vnucik je jeho vsetko,ale zas bojim sa byt od neho tak dlho prec a tak daleko.manzel nemoze byt cele dni so synom doma,lebo je zivnostnik a ma vela prace,preraba byty a musi davat pozor na robotnikov. syna pustam s mojim otcom aj do chorvatska v auguste na 5 dni.ale ak by sa nieco stalo,tak chorvatsko nieje tak daleko,sadnem do auta,alebo otec so synom na lietadlo.ale zas aj otec mal dve deti,tak snad saoneho bude vediet postarat.co myslite? ja ho do toho Irska asi nepustim :( otec bude zo mna sklamany,ale neviem no.

Strana
z8
mircalla
30. máj 2015

@rebekamarcusko idu s nimi 3, uz takto boli 2 roky po sebe, maly nikdy nebo, bol by nadseny, tomu verim...takto ostane v skolke s krpcami a bude mu to luto

rebekamarcusko
autor
30. máj 2015

@mircalla ake to je zaroven krasne a otravne(aspon si myslim). podla mna by si mala ist na neho tak,ze ved aj my si odpocinieme,mozme sa venovat sebe ten tyzden atd...ci to nezabere?

mircalla
30. máj 2015

@rebekamarcusko no ja som ten tyzden zrovna v UK na sluzobne (vobec sa mi nechce) - takze este aj to navyse"))

rebekamarcusko
autor
30. máj 2015

@mircalla ach to je skoda :( ste si to mohli spolu uzit,no tak mu povedz,ze si spravy kludne dni a vecere,ze si pozre po veceroch sport a odychne si

luciferkax
30. máj 2015

@rebekamarcusko vsetkeho vela skodi..aj mamy 🙂 🙂 a som a tak dlho chlapov od seba nemaa..ak neratam dvakrat tyzdnove pobyty v memocke..ale tiw zvlaaadli u starkych.. sice na SR.. ale bez mamy a ocka..manzel si aetril dovolnku a cas ked som mala byt uz.doma.na rizikovom aby pomahal

rebekamarcusko
autor
30. máj 2015

@luciferkax presne,vsetkeho vela skodi 🙂

sovica
12. jún 2015

Máte nadštandartne skvelého a spoľahlivého otca. Podľa toho, čo ste napísali, môžete mu na 100% dôverovať, že sa o vnúčika s láskou postará.
Určite vám bude za malým smutno a budete mať o neho strach, ale na druhej strane, on si to u dedka určite užije 🙂. Z vlastnej skúsenosti, ale to mal syn už 3 roky, ostal na dva týždne u starých rodičov na SK (my žijeme v Nemecku). Týždeň u mojej mamy a potom si ho na týždeň vzali svokrovci. Samozrejme, každý deň sme volali cez Skype. Ale on len na chvíľu prišiel, že "Čavky, ľúbim vás, mám sa dobre..." a už fujazdil preč. Až mi vtedy bolo ľúto, že mu ani nechýbame. Ale fakt si to vtedy užil, chodil každý deň na ihrisko, na huby do hory, na kúpalisko a proste mal každý deň nejaký program - nenudil sa. A neplakal za nami ani raz, čoho sa veľmi bála hlavne moja mama. Že čo s ním bude robiť, keď začne večer v postieľke revať. Nestalo sa.
Viete čo, ja by som sa na vašom mieste opýtala syna, či chce ísť na týždeň k dedkovi. Ak bude s radosťou súhlasiť, neriešila by som to. Hlavne vy musíte byť s tým stotožnená a zmierená. Strach odložiť bokom, povedať si, že všetko bude v poriadku a sústrediť sa na pôrod.
Držím palce, už akokoľvek sa rozhodnete. Ak malý pôjde do Írska, nech si to užije a vám prajem rýchly pôrod a zdravé bábätko 🙂.

mircalla
12. jún 2015

@rebekamarcusko inak maly napokon ide...huraaa

rebekamarcusko
autor
12. jún 2015

@mircalla no vidis to. Nech do to tam uzijeeee ☺

rebekamarcusko
autor
12. jún 2015

@sovica dakujem pekne za radu a nazor 🙂

mmariaaa
25. júl 2015

@rebekamarcusko prosim ta napis mi aky papier si vypisala aby tvoje dieta zilo s dedkom v irsku Prosim o skoru odpoed .Dakujem

rebekamarcusko
autor
25. júl 2015

@mmariaaa ahoj no ziadny zatial. A asi syn ani nepojde. Dojde otec sem kvoli tomu ze chce vidiet svojho vnucik.nakoniex si to vybavil.ale skus zalozit diskusiu a opytat sa

Strana
z8