icon

Mám rozmaznané trucujúce dieťa. Ste na tom podobne?

kikica
27. jan 2009

ahoj baby chcem sa vas spytat mate doma aj vy rozmaznabe a tucujuce mimino?ten moj ked neni po jeho reve ako pavian od narodenia ho rozmaznala svokra prve co spravila naucila ho na cumel on ho vypluval a ona mu ho nasilu pchala do ust tak si musel zvyknut potom ho stale nosila na rukach a hojdala ho no a tak sa to asi vsetko zacalo.je to trochu aj moja vina ked som s tym pokracovala ale nehojdam ho to som nikdy nerobila.už aj manzel ma vini ze ho rozmaznavam hned ako place beriem ho na ruky a tam je ticho.ako ho odnaučit viete poradit?vyhadzuje supliky ked to upracem a zavriem hned vrieska no proste ked nieje po jeho je toma taky vreskot ako keby som ho rezala?poradte prosim
😔 atiez sa mi v noci budi teraz aj 6-7 krat som s toho už zufala som nevyspata unavena a každe rano ten isty kkolotoč upratat uvarit oprat a ešte aj kurit den noc v krbe mam s toho hrozne nervy.manžel pride z prace domou a je tiez unaveny takze da sa povedat ze som doma aj na maleho sama.
😝

Strana
z2
lus2909
10. mar 2017

Ahojte zienky moje aj moj maly 19.mesacny trucuje jak cert ked mu nieco nedovolim alebo nebodaj poviem ze nie uz reve jak pavian smara sa o zem reve jak keby ho rezali citim sa ako neschopna matka dufam ze z toho vyrastie uz teraz sa bojim ako pojde do skolky ked ho to neprejde cista psychiatria vsetko ma vonku chodi bordel robi s hrncami s hrackami no citim ze som niekde zlyhala ako to napravit, poradte vdaka 😉

alejandra221288
27. mar 2017

Tak bordel ja neriesim stale je v skrinke nieco vybera ked to popratam zase je to von a co sa tyka toho vrieskania ked mu nieco nedovolim vysvetlovanim je to marne ako hrach o stenu hadzat jednoducho mu to nedam a hotovo moze revat a potom prestane. Jedine tak neustupit nekricat a hlavne nebit. Ja si ho nevsimam a u nas to zabera

Strana
z2