icon

Maminy 2-ročných deti

evica17
16. sep 2022

Ahojte, tie čo máte deti okolo 2rokov. Nemáte záujem sa dáko spojiť a zdieľať si aktivity čo vaše deti bavia, napr aj PDF vytvárať a tak ? Že by sme to mali kus jednoduchsie

tosomja
16. sep 2022

@evica17 a čo také chces robiť s dvojročným? Môj 2,5 ročný sa len naháňa, vonku behá na odrážadle, doma robí bordel, pri ničom neposedi a nič ho nebaví 😃

evica17
autor
16. sep 2022

@tosomja tak môj je trošku iný asi. On veľa číta , hra sa s autíčkami, kreslí. Tak som myslela že by ho dačo také bavilo

evica17
autor
16. sep 2022

@tosomja ako nehovorím že len toto robí,aj dakedy s aponahana, pobeha a tak,ale skôr je to pokojne dieťa.

babovka2321
16. sep 2022

@evica17 číta? No to aby som sa zacala svojmu poriadne venovat, ocividne je riadne pozadu ....

evica17
autor
16. sep 2022

@babovka2321 och,nemyslím číta knižky akože doslova. Proste si pozerá obrázky a rozpráva čo tam vidí.b

ninusa221
16. sep 2022

Myslim si ze ostatne maminky nemaju čas davat aktivity do PDF. Keď už nevedia čo tak si mozu kuknut na nete aktivity.
Plus maju aj ine deti školopovinné domácnosť atď.
Myslim si že to je to posledne čo sa im bude chiet večer davat nieco do pdf.
Odporúčam skupinu na fb učitelky v mš tam je kopec nápadov ak sa nudiš.

mamickalisticka
16. sep 2022

Ale ste niektoré hnusné 😂 fakt... Mamička očakáva komenty od mamičiek ktoré maju zaujem a nie toto... 🙃

evica17
autor
16. sep 2022

@ninusa221 ďakujem za tip. Pozriem si to.

evica17
autor
16. sep 2022

@mamickalisticka ďakujem. Predné toto, že kto chce a má čas a ochotu. Ono je strašne veľa tých aktivít po internete a dosť ťažko sa v Tom orientuje čo by bavilo a nemôžem vyskúšať všetko.

julie19
16. sep 2022

@evica17 našu 22 mesačnú baví maľovanie vodou (take tie omaľovánky kde potrebuješ len čistú vodu), potom nálepky, pečiatky, pastelky, alebo take tie jednoduché drevené vkladačky/skladačky … nie že by to boli aktivity na hodiny 🤷‍♀️😅 ale tak pol hodku tým zabijeme … no a pieskovisko tam vydrží dlho ale už nám konci sezóna pomaly 🙈 v decembri rodim tak dúfam že dovtedy ju navnadim aj na hry pri ktorých vydrží dlhšie 🤞

evica17
autor
16. sep 2022

@julie19 ďakujem za tipy.

hsara99
16. sep 2022

U nás vnútri vedie plastelína, knihy, maľovanie s vodou a autíčka 😅

svetlonos
16. sep 2022

Pozri na youtube: mama Nadja. Je to po nemecky a dava typy s ukazkami aktivit jej deti

nyphadora
16. sep 2022

@evica17 na instagrame si pozri profil zabavna_mama, ma aj web stranku, pridava rozne aktivity pre deti aj Pdf ☺️

michaela16
16. sep 2022

U nás je vonkajšia zábava blato, voda, kaluž, hlina a piesok 😁 Doma prevládajú všetky aktivity so šuflíkmi, skrine, trochu posedí pri vhladačkách a kreslení.... inak ide ako žihadlo ceky deň 🙈🙉😄fakt si neviem predstaviť ešte dávať nejaké aktivity do PDF, som rada, že večer okolo 21 hod. padnem do postele ako kabela....

evica17
autor
16. sep 2022

@michaela16 tak ja.mam dve deti, jedno malé polročné a celkom zvládam ,že večer mám čas tak 2-3 hodky

selest
16. sep 2022

@evica17 moj ma 1,5 a tiez ho bavi vsetko ako tvojho. Napr u nas maju uspech take silikonove "nalepky" co sa daju znovu odliepat a naliepat na sklo, chladnicku,pohare atd. Maju ich napr v pepku take zosity s roznou tematikou alebo aj v bille. Puzzle sice nevie skladat ale velmi by chcel,celkom mu ide skladat s mojou pomocou podobne skladacky ako davam foto. To je napr z lidl. Asi si to vie lepsie predstavit ked sklada rucky nozky hlava atd ako ked ma skladat nejaky postrihany obrazok..My skusame fukat bublifuk, hadzeme balon, hrame preteky s autickami s lopickami, trhame letaky a pchame do medzierok v skrini, hadzeme mince do pokladnicky alebo ak mas nejake ploche pismenka a na krabicke spravis dierku hore atd rozne inspiracie najdes napr na pintereste ale na ich realizaciu napr ja nemam cas