Máte skúsenosti Lidl bundou do dažďa?

anavis17
3. okt 2019

Ahojte,aké sú vaše skúsenosti s nepremokavou bundou z Lidla pre deti?Nebude sa v nej príliš potiť?

h2
3. okt 2019

@anavis17 Ahoj, môj syn má skoro všetky bundy z Lidla a som veľmi spokojná. Neviem, ktorú nepremokavú myslíš, lebo ak takú, čo je celkom ako pršiplášť, tak takú nemáme, to Ti poradiť neviem. Ale ja som celkovo s oblečením z Lidla spokojná, sú to kvalitné veci.

scales
3. okt 2019

@anavis17 my mame tu do dazda ak myslis, co sa k nim aj gate daju kupit do dazda... Tie gate velmi nepouzivame, mal ich asi raz, ale bund mame vela a aj tak ked je vonku skaredsie pocasie, tak volim tuto... Je to istota... Je v nej teplo a je nepremokava... Nam bola trosku vacsia led sme ju kupovali a uz ju mame tretiu sezonu... Za mna top bunda!!!

andrea_82
4. okt 2019

Náš syn, keď bol malý, kupovali sme aj bundu aj tie nohavice. K tomu čižmy a mohol ísť, kam chcel. Bolo to super, pod tým žiadne špinavé oblečenie a malý bol spokojný.

harmona
4. okt 2019

Kamoska ta detom len tam kupuje bundy a velmi chvali. Ze aj super ceny, aj kvalita. Takze ja si myslim, ze vobec neni problem prave naopak 🙂 Aj ja tak zrejme budem kupovat 🙂

katrinka8
4. okt 2019

Mne oveľa viac vyhovujú bundy do dažďa z Tchibo. V tých z Lidla sa syn potil. Sú síce drahšie (aj nohavice), ale sú vzdušnejšie a syn ich nosí aj bežne, nielen v daždi. Nie sú pogumované, látka tak dýcha a skutočne nepremokne. Aj strih mi viac vyhovuje, nie je to také neforemné. Ako malinký v nich behával aj hodinu po daždi a nepremokli. Existuje verzia zateplená a nezateplená. Zateplenú verziu nohavíc využívame aj v zime ako otepľovačky do škôlky.

janage
23. okt 2019

Moja je ekzematik a tie lidl do dazda nemohla absolutne nosit. Nedycha to podla mna, velmi sa jej ekzem zhorsil. Softshellka je ale v pohode. Aj lyziarske gate.

katrinka8
23. okt 2019

@janage - súhlasím, oni sú niečim pogumované. Mne preto viac tie Tchibo vyhovujú, lebo sú priedušné.