icon

Materská škola v Topoľčanoch

drobcek07
16. jan 2014

ahojte mamicky , chcem sa spytat ci mi zoberu dcerku do skolky ked 3roky bude mat v oktobry...a chcem vediet , ktora skolka sa vam pozdava s pristupom uciteliek ....

veverka84
16. jan 2014

dnes sa bola pytat svagrina na tribecskej tej nizsej musi byt odplienkovane dieta a rozpravat a ked bude volne vezmu jej bude mat az v marci 3 roky a chcela by ju dat od septembra.ja mam na L.Fullu a som spokojna

drobcek07
autor
16. jan 2014

no nasa ma este ked spinkava plienku a vyrecna je habakuk a odkedy je zapis ?

veverka84
20. jan 2014

povedala jej ze od 15.2. sa vyhlasuje zapis tzn. ze od tohto datumu ti daju prihlasku a od 1.3. sa nosia vyplnene a potvrdene prihlasky od lekara.ale ci je vsade rovnaky postup neviem,pocula som ze na J.Krala povedia ze zapis je trebars 1.3. maju volnych miest 50 tak daju 50 prihlasok a kto prihlasku ma v ruke znamena ze dieta automaticky vzali.

tina2213
11. feb 2014

Ahojte a máte skúsenosti niekto aj na gagarinovej? Je to dobrá škôlka?

filuka
13. feb 2014

Počula som, že na Gagarinke sa používajú fyzické tresty, tak bola by som rada, keby sa k tomu mohol ešte niekto vyjadriť.

tina2213
24. feb 2014

@drobcek07 ahoj. Ja som si obehala škôlky a najviac sa mi pozdáva s prístupom tribecska tá nižšia

barborka314
17. jún 2015

Dobrý deň mamičky, chcela by som sa spýtať či by bol záujem o nové jasličky v meste