Moje dvojročné dieťa sa divne správa
Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.
@leeenka26 Pretoze 3 domy som zmenila z manzelom.
@annastevko aha. No ale to co ty vidis nie je zomrety clovek.
@leeenka26 Preco to sa ma pytas a ja y kade mam to vediet sama na to hladam odpoved.
@leeenka26 A co to je? Ja som si myslela najprv ze je to sen ked som ju videla sediet na tej stolicke ale na druhu noc zase som bola hore ked som sla na wc a bola tam a ako mi vysvetlis psa? Moj pes brechal stale hore a prestal chodit na poschodie tiez potreboval lekara?
@annastevko mozno mas nejaky dar. Ale zrejme to je uz prec aspon teda to dievca.ostatne by som uz po tomto zazitku vnimala ako nic. Snad sa ti to uz nebude opakovat. Treba patrat preco v tehotenstve, preco len ty. Musi existovat odpoved.
@annastevko no snazim sa ti nejako pomoct najst odpoved...no ale ty to zrejmw nechces. Tak vlastne potom neviem co chces..
@leeenka26 Dakujem o take dary nestojim nikdy nechcem!!! A v tehotenstve ako som pisala myslela som ze ju vidim lebo mozno byvala v tom dome a zomrela chcela pomoct alebo neviem potom ma napadlo ze bola tehotna ako ja a nahle zomrela mozno ze preto sa mi zjavovala alebo neviem ale preco ma strasila preco mi robila zle? Ved ak raz niekto potrebuje pomoc tak nelaka cloveka hadam nie? Podla jej vyzoru to bolo stelesnene zlo.
@leeenka26 Pravdaze chcem a potrebujem pomoct ale tym mi nepomahate dievcata ze mi take pisete ako vyhladaj lekara atd. Rozumies mi ja somuplne zdrava nikdy som nemala take problemy.
@annastevko nestojis o moje rady? Ci ako? Ok. Pa
@annastevko jaj dary pardon 😁
Ak nevies ako to riesit pozri si horor Conjuring alebo Paranormal activity samozrejme, tam je navod, berte nohy na plecia, bude to len horsie
@leeenka26 Teraz ti nerozumiem.
@keyneska Tak si ma teda povzbudila ...
@annastevko no praveze toto je ta najoptimalnejsia rada. Lebo nie je to ok. Mozno si fakt nieco videla ale mozno si nevidela realne chapes?,mohla si mat naozaj halucinacie preco to nechces vziat aspon do uvahy? Ved to sa kludne moze stat hocikomu to nie je hamba. Ani angina nie je hamba. Tez ides k doktorovi pre lieky. Ani si to neskusila a ides pisat do fora. Ako prepac nesedi mi to.
@leeenka26 Nevies co som skusala a neviem ako sa citim. Viem co som videla. Halucinaciie som mala aj o pol8 vecer? ved to je odveci nie? A moj pes ma tiez halucinacie?
@leeenka26 Malo byt nevies ako sa citim.
@annastevko Hľadáme racionálne odpovede, zle je. Keď dá
@keyneska iracionálnu radu, zase je zle.
Sledujem túto debatu a myslím že ste tu niektoré padlé na hlavu.(slušnejšie to povedať neviem) Chceli by ste radu od doktora, za ktorým prídete s veľkými bolesťami a on si bude klepkať na čelo??? Myslite! 😠 A viaceré ste trochu mimo. Načo sa vyjadrujete k otázke, ktorú považujete za nezmysel. Keby tu niekto napísal, že sa prevtelil zo salamandry škvrnitej, tak sa zasmejem a idem ďalej. nebudem presviedčať, že je psychopacient(podľa mňa).
@annastevko tvojho psa neriesim. Halucinacie mozu byt kedykolvek. Mozes mat schizofreniu v nejakej lahkej forme teoreticky ano?,bavime s mozes a teoreticky nie ze zas na mna vybehnes. Ja sa len snazim ti pomoct. Ak teda naozaj o to stojis a nerobis si tu prdel z viacerych aby sme sa vsetky pokakali. Lebo viem si predstavit ze su ludia aj takych par poznam zo zivota ktori sa bavia na ucet druhych. Tim ta nejdem obvinit ani nic take. Ale mozes mat schizofreniu aj tam by to sedelo lebo ta sa v tehotenstve zhorsuje a dokonca sa preto ani tehotenstvo neodporuca. A mozes byt teraz bezpriznakova chapes? Ze nemusis mat vobec prejavy.
@annastevko uz par stran predtym som nadobudla dojem ze si si neprisla po radu ale kratis si dlhe chvile v krajine kde nikoho nepoznas.
Ja mam pocit ze je, no ale dobre, nechajme tak, videla som uz asi vsetky horory na svete a moze sa mi to pliest 🙂

@annastevko ano normalna osoba to moze byt aj, ale preco ty si potom videla nieco ako diabla. Znetvorenu divnu zenu.