icon

Náhla zmena 14 mesačného dieťaťa

lucia006
28. dec 2013

Ahojte .chcela by som sa poradit ,mozno niektora to mate aj doma tak ako ja,pisala som tu vela o zlom nocnom spanku mojho syna zatial sa to nezmenilo,ale aspon doteraz zaspaval rychlo normalne bez placu a cirkusu ,len som ho dala lahnut do postielky vypil flasku mlieka a do cca 10minut zaspa.no a pred tyzdnom a pol znicoho nic zacal mat akoby panicky strach spostielky len co ho tam dam vylezie znej stasne place ,nikdy som ho na rukach a ani nijak inak neuspavala ,teraz ho mam problem uspat .a este vnoci sa prebudi vela krat ,ale teraz sa budi shroznym placom sedi ,robi stojky,skruca sa hocijak a place aj 3 hodiny bez prestavky,uz neviem co snim,spanok sme riesili predtym aj sirupom pediakid aj homeopatikami nic nezaberalo,ale aspon neplakal len sem tam ked mu sli zuby,ale teraz?bez placu nemame noc,sme spriatelom totalne vycerpany, 😒 poradte,pomozte!je to len chvilkova zmena?

Strana
z5
matozazzo
23. jan 2014

@lucia006 Skus potom zmenit miesto postielky. Alebo dat postielku k svojej posteli. A niekedy to deticky na nas len skusaju... Ale to uz musi odhadnut len mamka...

lucia006
autor
23. jan 2014

@matozazzo postielka bola uz asi dovsetkych stran jak mohla,a eraz ju mam priposteli uplne aby som nemusela 50krat vstat,my uz sme za ten vyse rok vyskusali kade co,vazne,teplo,chlad menej obliect viac ,poloha postielky medzi nami vposteli viac papat menej cajik nurofen homeo ,svetlo tma takze uz nas nic nenapada.

jalimag
26. máj 2014

@natas4 Re: Ake typicke konikovske..prva otazka na zakladatelku temy, ci nedala dieta v poslednej dobe ockovat!

mas nejaky problem s takouto otazkou? Prilis vela deti sa prudko zmenilo prave po ockovani.

jalimag
26. máj 2014

@katrin21 Re: suhlasim, vsetko zvalme na ockovanie, ake jednoduche a moderne.... a chore....

ano, chore... tvoje deti budu chore....ked si ich das zaockovat.... len do toho

natas4
26. máj 2014

@jalimag no, ty mas evidentne problem so mnou 😎 samozrejme, ze za vsetky choroby moze ockovanie, ako inak...aj minule ma pichlo v boku a som si nadavala, preco som sa ja hlupa nechala ockovat 😎

jalimag
27. máj 2014

@natas4 ahoj arogantna. nie, nemam problem s tebou, ved ta ani nepoznam. Len sa mi nepacilo, ako posmeskarsky ste sa aj s tou druhou, tebe podobnou, vyjadrili na moj ucet. Vidno, ze nemas ziadnu uctu k cloveku, ale to je tvoj problem. Ockovanie nemoze za vsetky problemy na svete, ani za to, ze ta pichlo v boku. Ale moze za to, ze su deti v poslednej dobe stale chorlavejsie, maju stale viac alergii na vsetko mozne, rakoviny, cukrovky, a tak dalej. A moze aj za to, ze sa dieta z nicoho nic zo dna na den zmeni - napr. sa prestane otacat, alebo zacne nahle padat, ak uz zacalo chodit, alebo strati ocny kontakt, alebo prestane v noci spavat, je toho vela. A za to teda ockovanie moze. A preto som sa to dotycnej pytala, ci nahodou nebolo jej dieta nedavno ockovane. Ale napisala, ze nie, tak za tou nahlou zmenou zrejme ockovanie nebolo. Pochopila?? A tie arogantne poznamky si nechaj pre svoju rodinu, zrejme ta to v nej naucili.

natas4
27. máj 2014

@jalimag tak arogantnou ma este nikto nenazval 😀 😀 prosim ta a odkial beries tu istotu, ze deti su chorlavejsie prave kvoli ockovaniu? a od kedy su chorlavejsie? 5 rokov? 10 rokov?

zuzkaanicka
27. máj 2014

@jalimag no, ale preco potom ockovanie neskodilo predtym? ... preco skodi az teraz? ... nie je to skor tak, ze to nebude ockovanim, ale napr. zlym prostredim (to sa zhorsilo v poslednych rokoch) ... nejako mi to nesedi, ze zrazu zacalo ockovanie skodit 😕 ... Tebe to logicky sedi?

zita19
27. máj 2014

@jalimag kde konkretne bola @natas4 arogantna? Docitala som temu dopredu. Nenasla som... Zato som nasla Tvoje absolutne neprimerane "ano, chore... tvoje deti budu chore....ked si ich das zaockovat.... len do toho " Takto clovek, ktory chce niehoho ineho oznacovat za arogantneho nepise. Alebo zeby platilo: Podla seba sudim teba... ?
Podla mna poradila mamicke so svojich skusenosti. To, ze zareagovala na tvoju otazku sa mi zda prirodzene. Ked sa mamicka spyta na zmenu spravania dietatka (a je jedno ci ma 14 tyzdnov, 14 mesiacov alebo 14 rokov) do 20 minut po otvoreni temy na MK sa jej spytaju ci nebolo dieta nedavno ockovane. Ako by toto bol uplne najrelevantnejsi fakt pre nahlu zmenu spravania.
@lucia006 Dieta rastie, meni sa. Menia sa jeho pohybove, mentalne aj citove zrucnosti aj prejavy. Ten plac moze to byt docasny, moze to trvat par dni, tyzdnov., moze to mat nejaku pricinu ale ani nemusi. Moze to celkom kludne z nicoho nic prejst samo tak ako to z nicoho nic zacalo a pricinu nikto nezisti. Vyskusali ste vsetko co ste mohli. Treba ho len ukludnovat aby citil vasu lasku a dufat, ze to rychlo prejde. Neprespate noci patria k udelu rodicov. Niekedy je tych noci viac ako by sa nam pacilo ale musime vydrzat.

Strana
z5