icon

Neodporúčam súkromnú škôlku Vtáčia búdka v Kvetoslavove

aduska_ba
23. jan 2016

Povinne prečítať!!!Ucitelka stratila dvojročné dieťa na prechádzke !!!
http://vas.cas.sk/clanok/12865/ucitelky-stratil...

jana_eyre
24. jan 2016

Stratilo sa dvojrocme dieta talmer ma hodinu, to je podla mna uplne neodpustitelne, vzivote by som tam uz dieta nedala, este stastie ze v tuch uliciach bola zena na materskej.. Viete si predstavit co by sa mohlo stat ak by si ho nikto nevsimol? Ved ucitelky ani po zajdeni do vnutra nevedeli ze im nejake chyba, to je uplne nehorazne!! Toto by som urcite nenechala len tak, keby rodic nechal doma dvojrocne dieta bez dozoru co i len pol hodinu, uz ho riesi socialka a toto chcete ospravedlnovat??

moni244
24. jan 2016

tak vám treba, podporujete pochybné súkromné zariadenia, dávate deťom tam, kde sú majitelia bez pedagogického vzdelania, platíte nemalé peniaze. Keby sa ľudia konečne spamätali a nevyberali len podľa peňazí a vyberali len súkromné zariadenia, ktoré majú vhodné pedagogické vzdelanie, takéto typy "škôlok" by nevznikali

zergei
24. jan 2016

@moni244 su to najma jasle, pre deti ktoych mami museli ist do orace (vacsina bola pod 3r) alebo teda starsie ktore sa nedostali do statanej resp tie co skratka nevedia byt po dieta o 16tej kedy konci statna... ti maju spravit co? je to fakt pekne prostredie, domaca strava- naozaj vyvazena a zdrava... cenu mali pzaj dobru....

zergei
24. jan 2016

@moni244 a maju tam ucitelky s pedagogickym vzdelanim

moni244
24. jan 2016

@zergei ale ja nevravím, nedávať do súkromných, len nepodporovať týchto, čo zakladajú súkromné opatrovateľské zariadenia bez potrebného vzdelania, lebo sú súkromné škôlky a "škôlky"

moni244
24. jan 2016

@zergei a určite to netreba nazývať škôlkami, je to obyčajné opatrovateľské centrum, nič viac a do takéhoto zariadenia by som dieťa nikdy nedala

zergei
24. jan 2016

@monty1111 nikto si ju neobranuje- stala sa chyba a je pristup nieje namieste... aj ked o jej pristupe vieme len z reci inych- a obuvat sa do rodicov? isto sa o syna bali a boja ale tieto diskusie dalsie im nepomozu ani nic nezmenia...

zergei
24. jan 2016

@moni244 este raz- maju vzdelanie- v oboch triedach (prepojenych) je ucitelka a asistentka- kedze pri malych detoch krorym utieras ritulky a obliekas ich zas to vzdelanie az tak nepotrebujes...

moni244
24. jan 2016

@zergei a ja opakujem, že tieto pofidérne zariadenia bez zodpovednosti netreba podporovať

zergei
24. jan 2016

@moni244 keby ti malu v 3r nezoberu do statnej tak s nou ostanes na neplatenej rodicovskej hej? miesto toho ze ju das do pekneho prostredia , s milymi uckami (tam
vidis len dojem...) do kolektivu...

argyro
24. jan 2016

@moni244 netreba podporovat lebo co? Lebo sa im stratilo dieta? To nejak suvisi so vzdelanim hej? Zene so vzdelanim sa dieta teda nestrati podla tvojej logiky

zergei
24. jan 2016

@moni244 ved keby to stat vybavil tak to nikto dobrovolne nepodporoval nemyslis?

zergei
24. jan 2016

@argyro tuna skoda logiku hladat

moni244
24. jan 2016

@zergei
@argyro kto chce pochopí, kto nechce, chápať nebude

argyro
24. jan 2016

@moni244 ved som pochopila - zavist. Ako vzdy taka klasika

zergei
24. jan 2016

@moni244 ale ved vysvetli rozdiel... jedno vedie stat druhe sukromnik... ucky mas aj tam aj tam...

moni244
24. jan 2016

@argyro toto je už len argument
@zergei je rozdieľ, keď je to škôlka, hoci aj súkromná, ktorá musí spĺňať určité kritéria ako opatrovateľské centrum, čo sa hrá na škôlku, môže ho založiť hocikto a nemusí spĺňať to, čo súkromná škôlka patriaca pod ministerstvo školstva

zergei
24. jan 2016

@moni244 co? 🙂 a ktore z tych kriterii ti odstrani ludsku chybu?

argyro
24. jan 2016

@moni244 to nebol argument ale konstatovanie. Argumenty marne hladas ty a ani nenajdes lebo to co si napisala nema ziadnu logiku.

zergei
24. jan 2016

@moni244 ja pochopit chcem 🙂 a idealne aj pochopit ine riesenie, ked je situacia taka aka som popisala 🙂

jankavt1
24. jan 2016

Podla mna je dobre, ze o tom Novy cas napisal a aj ze tam su fotky. Inak by sa to len ututlalo. Je to dobre na vystrahu pred dalsimi takymito preslapmi, ktore mozu skoncit aj tragicky. Mozno to nie je prvy krat, co sa to stalo... Teraz nech si to zariadenie napravi reputaciu...

zergei
24. jan 2016

@jankavt1 samozrejme, ale verim ze si daju pozor aj bez medializacie, a majitelka sa nauci lwpsie komunikova

monty1111
24. jan 2016

to ze vsetci rodicia nemaju moznost umiestnit svoje deti do statnych skolok je dnesna realia a pravdiva skutocnost. Ale........je rozumne umiestnovat svoje dieta do takehoto zariadenia, kde sa majitelka takto chova, klame a je arogantna. Ved tu ide o vase deti. Su aj kvalitne sukromne skoky apakujem skolky a nie taketo detske kutiky. Ale to je uz na uvazeni kazdeho rodica.

jaru_lienka
24. jan 2016

@vhlave Prečo sem pletiete UCITELOV?

Prosim uvedomte si, že rodič je ten, kto vybera skolku. Toto SKOLKA NIE JE, je to sukromne detske centrum - je to podnikatelsky subjekt! V týchto centrach nemusia pracovat učitelky, je na rodičovi aby si preveril komu svoje dieta dava. Videla som stranku tej skolky, je to dalsia z tých čo ma "velke srdce" ale meno riaditelky alebo učitelky tam nie je. Je to biznis. Bohužial. Dnes si skolku zalozi hocikto...

jaru_lienka
24. jan 2016

@monty1111 SUHLASIM. Rodič je ten, kto si ma vybrat zodpovedne a ma premyslat komu dieta zveruje.

zergei
24. jan 2016

@monty1111 na mna nikdy arogantne neposobila a neklamala ma... odkial clovek ma taketo predvidat?

zabka12
24. jan 2016

Urcite by sa toto nemalo stavat, ale z vlastnej skusenosti poznam det, ktore sa naschval schovavaju...😒 Ja ked idem s detmi tak si ich stale pocitam, ale naozaj je to zlozite, kef si pre dieta pridu pocas vychadzok a podobne. Na druhu stranu davam otazku: ja mam deti v triede23 rodic ma svoje jedno,dve a mozno viac...je normalne ked si rodic zabudne prist pre dieta??? Toto mame tiez riesit s novym casom?? 😉 Este raz neobhajujem nikoho, ale asi by si to mali riesit rodicia a skolka,skola...

zergei
24. jan 2016

@jaru_lienka maju ucitelky dve ... na cca 24 deti pokial viem... plus dve asistentky a jednu kucharku

argyro
24. jan 2016

@zabka12 nehovoriac o tom kolkokrat sa rodičom stane že su na nejakej akcii a strati sa im vlastné dieťa. a to majú na starosti len to svoje. a takí ľudia budú na tieto učiteľky kydať najviac.

lencuskapancuska
24. jan 2016

Vsetci sa tvarime, akokeby sa to nikdy nikomu nemohlo stat. Podla nejakych vyjadreni co tu citam, tak kazda matka by mala mat pedagogicke vzdelanie, aby sa mohla starat o svoje dieta. A okrem toho, v tomto zariadeni pracuju pani ucitelky, poznam vela ludi co maju len dobre skusenosti s tymto centrom. Majitelku nepoznam, preto sa k nej nemozem vyjadrit, ale na osobnom stretnuti som mala z nej dobry pocit, takisto aj partner. Vzdy a za akychkolvek okolnosti moze zlyhat ludsky faktor, bohuzial, je to smutne, ale je to tak. Vsetci sme "len" ludia. Mna tato situacie tiez netesi, ale aby som posledne dni nepocula o nicom inom, len o tomto...Rodicia si vyslovene nezelali ziadne rozchyrovanie a uz vobec nie fotky svojho syna na internete!!!! Vsetko mi to pripada trosku postavene na hlavu, staraju sa do toho ludia, ktori o tom nevedia vobec nic. Majitelka a rodicia si to vydiskutovali a tym by to pre nas malo hasnut. Pripada mi to ako vyslovene poskodzovanie mena. A tahat do toho Novy cas :D a ked to uz teraz citam aj na MK :D tusim uz ani nemam slov... Aj pri tomto pripade plati stara znama pravda: vsetko zle je na nieco dobre a teraz budu urcite vela veci prehodnocovat a budu sakra ostraziti.