Nezvládnutá výchova u syna. Čo s ním robiť?
Ahojte. Trapi ma jedna vec. Nas 3-rocny syncek si robi co chce, nikoho nepocuva, pred nikym nema respekt, neuznava autoritu, je nervak, bitkar, a myslim ze aj rozmaznany ☹ Musi byt vzdy po jeho, ked mu poviem NIE, zacne zurit a kricat, pripadne aj buchat si hlavu o zem. Zbytocne mu nieco prikazujeme, ako napriklad..poupratuj si hracky.. jeho odpoved je nie, a dalej si bez zaujmu pokracuje vo svojej aktivite. Nepomaha ani kricanie, ani po zadku, ani vyhrazanie sa. Proste nic.,Robi len co on chce a nedajboze aby ho niekto rusil..velakrat sa uz na nas aj zahnal. A dalsia vec...je strasny placko, kvoli vsetkemu sa rozplace, aj ked je to skor krik ako plac. napr. dnes. pytal si zmrzlinu, a ked som mu povedala ze musi pockat, lebo cakame na autobus, tak koniec. vzdy mi vsade urobi cirkus, skrieka na cele mesto, aj susedia nas uz poznaju ako tych s uvrieskanym dietatom ☹ neviem cim to je, bojim sa, ze som nezvladla jeho vychovu. no inokedy je to zas take zlaticko...zaspieva mi, zatancuje, vystiska ma, vybozkava..ked ma takuto dobru naladu, aj cudzi ludia vravia..aky zlaty chlapcek, krasne dietatko....a ja si len v duchu pomyslim..no len dokedy ☹ prosim, poradte mi ako na neho, uz som skusila snad vsetko, a som v koncoch. Vopred moc dakujem.
@emily_666 Ahoj. Poslednu dobu mam doma "frmol", takze niec nestiham, ani odpisovat. s vacsinou bab si pisem IPcky ohladom tejto temy, ale ked budem mat cas a zmeni sa moja situacia, poodpisujem aj do fora. Pracujem na tom, aby sa zmenili veci, o ktorych som v tej teme pisala, takze potom napisem co a ako 🙂
@adriana1712
neber to zle, mne je strašne ľúto toho malého, urob všetko preto, aby sa z neho stal raz slušný, chápavý a normálny chlap. Prosím.
držím ti päste
@adriana1712 ano ja viem,preto im napíš,že nech zmenia na iny,ako bol prdtým.oni nezmyselne premenovavali,aj moju temu premenili a potom som im pisala,že chcem iny nazov
@emily_666 Pracujem na tom, a robim vsetko preto, aby sa hlavne on mal dobre. Nabuduci tyzden sme objednani aj k detskej psychologicke, jedna baba mi velmi pomohla, dohodli sme sa v IPckach na urcitych veciach a vdaka nej mozem veci riesit a vyzera to slubne 😉 len este nieje nic iste, tak nechcem zatial pisat co a ako, ale ked to bude iste, urcite sa ozvem 🙂 momentalne byvam s malym u kamaratky, takze saminko sa s otcom uz dlhsie nevidel a myslim, ze mu to len prospieva, vobec sa na neho ani nepyta, viac sa usmieva a vidim, ze je spokojnejsi 🙂 dakujem vam vsetkym, ktori sa o nas takto zaujimate, velmi ste mi vsetci pomohli. Aj psychicky, aj s vybavovanim veci, ktore by som asi nikdy sama nevybavila...este raz DAKUJEM :-* :-*
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
keby tu bol taký tlieskací panáčik, tak ti ich tu nahodím oveľa viac
nepoznám ťa, ale strašne sa teším, uvidíš, aj tvoj malý bude na tom stále lepšie.
@denisocka Uz som im napisala, som zvedava co s tym spravia 🙂
@adriana1712 ani nevies ako si ma potesilaa 😵 😵 😵 😵 😵 velmi velmi
No baby...čo dodať...snáď len toľko že po prečítaní príspevkov sa mi až uľavilo....myslela som že môj duracel je najhoršie, resp najživšie dieťa...Naozaj mi až odľahlo 😉
@denisocka ...nedá mi nezapojiť sa...čo sa týka mlieka, aj môj malý pije ráno aj večer, ak si dobre pamätám, dcéra pila pred odchodom do škôlky každé ráno kakao, a potom už len raňajky alebo desiatu v škôlke...dokonca to odporučali aj učiteľky ...tak to plánujem zaviesť aj pri malom, ráno mlieko, kakavko...a potom už len v škôlke...aspoň sa rýchlejšie vychystáme...
...a som rada že je tu takáto debata...aspoň viem že v tom nie som sama 😠

@denisocka Tento nazov temy maju na svedomi prave admini. Povodne sa volala--Nezvladnuta vychova?--