Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    kočky, ako sa dostanem po inzerát, o ktorý som mala záujem, písala som si s predávajúcou a ja som ho omylom vymazala?

    Kočky, help, spoločenská etiketa. Pri podaní si rúk ju prvá podáva žena a nadriadený podriadenému. Čo v prípade, že nadriadený je muž a podriadená žena?

    Dlho som tu nevidela dopyt po kóde, ale od včera mám 🙂
    Hlásim IMUNOGLUKAN - pošlem za srdiečka 🙂

    emily_666
    22. okt 2014    Čítané 0x

    Súťaž na facebooku – prvý krát a naposledy

    Pri každodenom prezeraní vašich krásnych detí a výtvorov som natrafila v profičlánkoch na súťaž o jednu z najobľubenejších detských hračiek. Prečítala som si pravidlá, a hovorím si, to aj tak nevyhráme, nechám to tak. Ale súťažné fotky naskakovali iba veľmi pomaly, tak nakoniec naši drobci tiež postavili svoje zvieratká, dali im meno ťava, žirafa a iné. Odfotili sme ich, nahrali na fcb stránku a potom začal môj týždeň. Týždeň strávený na počítači, najmä vo večerných hodinách, chodila som spávať často až po polnoci, len aby som písala známym aj neznámym na facebooku či tu na modrom koníkovi. Zo začiatku mi boli čudné tri súťažné fotky, boli tam nahrané s odstupom jedinej minúty a evidentne fotené pod jedným svetlom. Hovorím si, aká náhoda. Naivka...

    Hlasy mi chodili veľmi pekne, známy aj neznámy hlasovali a posielali na zdieľanie aj ďalej, však výhra bola určená práve pre radosť deťom.  Odmenu malo získať prvých desať fotiek, neustále sme boli  v prvej päťke. Až nastal deň vyhodnotenia. A šok... Prečo? Lebo moje deti dali mená zvieratkám iba ťava a žirafa. Nevadí, ak to organizátori takto vyhodnotili, predýchala som to. Čo však nepochopím nikdy, to vám teraz popíšem. Ceny získali aj už raz spomínané tri fotografie, ich počet hlasov bol takmer rovnaký, plus – mínus 3 hlasy. Po rozbalení zoznamu hlasujúcich som sa nestačila diviť. Všetci traja súťažiaci mali rovnaký zoznam hlasujúcich. No dobre, nie rovnaký, ale po prácnom porovnaní, na 99% rovnaký.  Aj vy máte pocit, že ste sa ocitli v ríši divov? Lebo ja som sa tak cítila. A potom sa mi ozvali aj ostatní súťažiaci, čo ich usporiadateľ diskvalifikoval. Jednej mamičke neuznali doslova – meno mala v úvodzovkách takto „kokodil“. Na naše ohlasy, správy, podnety bolo odpoveďou len ticho. Tu už nešlo len o to, že naše deti sú infantilné a nechceli nazvať ťavu Boženkou ale jednoducho ťavou. Tu išlo o to, že 3 ceny získalo jedno jediné dieťa. Respektíve by som povedala, že táto hráčska vášeň rodičov sa stala aj ich zárobkovou činnosťou. Tieto osoby sú súčasťou rôznych skupín, kde si súťažiaci navzájom menia hlasy. A že tých skupín je naozaj dosť, to som zistila až potom.

    Odpovede zo strany usporiadateľa som sa dočkala až po 8-hodinom čakaní a to štýlom, že ich mrzí, ako ich súťaž spôsobila nepríjemnosti medzi fanúšikmi  a že sa môžem prihlásiť do ich budúcej súťaže o tričko. Podotknem, že cenový rozdiel v týchto dvoch výhrach je 50 €, to je rozdiel medzi skladačkou a tričkom. Isto si domyslíte, že ďalšia žiadna súťaž s mojou účasťou nebude.  Pretože poctivý človek, ktorý si hlasy zaslúžil ich jednoducho nebude mať nikdy dosť, aby prehlasoval tých nepoctivých. Takže ten zabitý týždeň som mohla stráviť uplne inak, napríklad sa vyspať do sýtosti.

    Organizátor súťaže príspevok s našimi fotkami už vymazal, asi veľmi dobre vedel prečo...

    Perlička na záver? Práve som tú „výhru“ drobcom objednala, pretože v záchvate radosti , že nám to tak pekne pribúda, som sa pochválila drobcovi, no a teraz každý deň len počúvam, kedy nám príde. No a môžem povedať, že nepríde?