icon

Od ktorého mesiaca môže ísť dieťa do chodiíka?

2231987
9. okt 2014

Odkolkatych mesiacov by som mohla davat drobceka do choditka? Bude mat 7mes

Strana
z2
blumka
10. okt 2014

ja mam tri deti a ani jedna nebola v choditku..a mala som aj navarene, upratane, poprate atd atd atd. to akoze ked treba varit hodinu, tak hodinu bude v choditku? a zas ked ho chces tam dat na pat minut, sa ti to oplati kvoli tomu kupit? no podla mna ani tak ani tak...je to uplna zbytocnost 😉

lucymk
10. okt 2014

Ja mam dve dcerky a choditko som sice mala po sestre,ale vôbec som ich tam nedavala.ked mi zacali pekne sediet,tak som ich stale davala na penove puzle a pekne sa rozvyjali.1 dcerka zacala rackovat, ked mala 7mesiacov a ta druha sa prve plazila jak tulenik a zacala rackovat az v 8mesiaci.obydve mi chodia uz od 11mesiacov

adka629
10. okt 2014

choditko je vec uplne uplne zla..prostriedok na odlozenie dietata, aby si mamicka mohla robit svoje a dietatko si tym akurat nici chrbticu a klbiky a vsetko co moze..takze zabudnut..zahodit..

kats
10. okt 2014

Nikdy nesme ísť dieťa do choditka - ako sa tam naučí držať rovnováhu, trénovať postupne správne svaly ????

vinifred
10. okt 2014

..drž sa toho,čo Ti radia dokonalé mamičky a západné štáty... a jedz len BIO.. 😀

bomaal
10. okt 2014

Súhlasím s vinifred 😀

niki101988
10. okt 2014

Nikdy, naši lekári keď počujú chodítko tam sa im ježia aj oholené brady. Deti potom chodia po špičkách, matky tam dávajú aj také deti, ktoré by ešte nemali a nehovorím a kĺboch a plochých nohách čo si neadekvátnou záťažou pestujú

zuzanadringus
11. okt 2014

jednoznačne NIKDY!!!!

Strana
z2