Od ktorého mesiaca môže ísť dieťa do chodiíka?
Odkolkatych mesiacov by som mohla davat drobceka do choditka? Bude mat 7mes
Ja mam dve dcerky a choditko som sice mala po sestre,ale vôbec som ich tam nedavala.ked mi zacali pekne sediet,tak som ich stale davala na penove puzle a pekne sa rozvyjali.1 dcerka zacala rackovat, ked mala 7mesiacov a ta druha sa prve plazila jak tulenik a zacala rackovat az v 8mesiaci.obydve mi chodia uz od 11mesiacov
choditko je vec uplne uplne zla..prostriedok na odlozenie dietata, aby si mamicka mohla robit svoje a dietatko si tym akurat nici chrbticu a klbiky a vsetko co moze..takze zabudnut..zahodit..
Nikdy nesme ísť dieťa do choditka - ako sa tam naučí držať rovnováhu, trénovať postupne správne svaly ????
..drž sa toho,čo Ti radia dokonalé mamičky a západné štáty... a jedz len BIO.. 😀
Súhlasím s vinifred 😀
Nikdy, naši lekári keď počujú chodítko tam sa im ježia aj oholené brady. Deti potom chodia po špičkách, matky tam dávajú aj také deti, ktoré by ešte nemali a nehovorím a kĺboch a plochých nohách čo si neadekvátnou záťažou pestujú
jednoznačne NIKDY!!!!

ja mam tri deti a ani jedna nebola v choditku..a mala som aj navarene, upratane, poprate atd atd atd. to akoze ked treba varit hodinu, tak hodinu bude v choditku? a zas ked ho chces tam dat na pat minut, sa ti to oplati kvoli tomu kupit? no podla mna ani tak ani tak...je to uplna zbytocnost 😉