icon

Odkedy ste dávali deti loziť po podlahe?

aranel16
12. dec 2016

Ahojte, chcela by som vediet rozne nazory a skusenosti ohladom davania dietata na podlahu. Mame maly byt, plavajucu podlahu, na ktoru sa vsetko lepi, vidno na nej kazdu spinku. Chodime po nej v gumennych slapkach, zriedkavo zbehneme v topakach ked sme nieco zabudli. Mala je zatial na velkej posteli ale uz sa zacina stavat na styri a trebalo by jej viac priestoru. Nepozdava sa mi vsak dat ju na zem po ktorej chodime... potom si bude tie ruky davat do ust, z okolia pocuvam ze ju nemozem davat na spinavu podlahu, umyt ju nestaci to treba dezinfikovat inak bude infekcia atd atd.. stalo sa vam zeby dieta dostalo nejaku infekciu? Ako casto a cim pri malych detoch zem umyvate? Alebo si radsej zadovazit koberec? Vdaka

Strana
z2
lenkaemka
13. dec 2016

Nie nestalo...my sme jej kupili velky koberec a keď lozila tak som podlahu umyvala aj každy deň. Tiež som sa bála

papricka33
13. dec 2016

Nechoďte po nej v topánkach z vonku a nemusis ju sťahovať každý deň. Ja som stiahla občas so Savom. Inak to netreba s dezinfekciou preháňať. Bude to mať na imunitu opačný efekt. (A to máme doma psa 😉

ukulela
14. dec 2016

@aranel16 na dezinfekciu sanytol, resp savo. ale to smrdi, moze viac uskodit. ak je podlaha v zlom stave, kupte dake lacne linoleum a dajte to. lepsie sa udrziava - a bude nove, zrusite kroksy a dietko moze z neho aj jest 🙂 radsej to, ako koberec. a nie je to investicia nejaka velka, potom si ho vezmes so sebou,, vyuzijes aj inde.

zuzka_1985
29. dec 2016

Tak kup na podlahu detsku podlozku - na nete je pestry vyber. A utieraniu podlahy sa nevyhnes. Ja som umyvala Savom rano aj poobede

Strana
z2