Odúčanie od plienok
mamicky potrebujem radu dnes sme zacali s nocnickom a funguje to super len malinka sa tam pyta v 5minutovich intervaloch a to cika po kvapkach .. može byt nachladnuta?
Tiež si myslím, že ju to skôr baví. To môžeš byť rada, môj ešte len vidí nočník a už ho niet. Hotová naháňačka. A ak aj tam sedí, nevydrží na ňom sedieť ani 5 min.
aj ja si myslim, ak ste len dnes zacali, ze to bude len euforia z novej veci 🙂
dakujem baby... este to doladit a bude super...bola som zufala zo zaparenej ritky a nie kazde plienky vyhovuju
ahojte maminky..ja mam rok a pol velke dievcatko..uz tyzdem sa snazime odplienkovat a myslim,ze nam to ide v celku dobre,,stane sa aj nehoda,ale ked sa pekne hra ,tak sa aj pozabudne alebo ked pozera rozpravky tak zabudne ukazat alebo povedat..takze v kupelni mam pre istotu pripravenu vodu s avivazou a rychlo rucne operieme...)))) pancusky sa minaju))))na noc jej davam...von sa este neodvazim ist bez plienky...ako by som mala pokracovat aby sme to zvladli uz aj bez nehod??kym nieje leto mi to zatial zili netrha..aj ked by som bola velmi stsna ak by sme ich uz cez den nevideli.....a este sa chcem spytat mamicky co mate chlapcekov...sestra ma rocneho syna na vianoce sme mu dali nocnik..ale nie a nie tam sediet...len sa s nim hra ani raz nesedel na nom...tak sa chcem opytat ci je to normalne ,ci to chclapci robia,ze maju ako keby odpor k nocniku..ked vidi moju dcerku na nocniku tak sedi pri nej a pozera sa ale on nie a nie sadnut..

a nepyta sa preto, ze sa jej to paci? moj sa tak pytal casto na zachod.. 😉