icon

Panika z doktorky u 2,5 ročnej dcéry

kulumulu123
9. mar 2017

Ahojte maminky potrbujem poradit ako prekonat stress a paniku 2.5dcery z Dr? Mame super pediatricku no vzdy ked tam musime moja dcera chyti totalny amok a neda sa vysetrit ked ju napr potrebuje popocuvat kvoli desivemu kaslu tak jaci tak hrozne ze ziadna sanca... Inak me to velmi mile a pokojne dieta Sidney smoky iba ked vidi biely plast akoby ju niekto chcela z koze zdrat... Uz ozaj zacinam byt z toho zufala... Dakujem za kazdy prispevok ktori je k veci ☺

kulumulu123
autor
9. mar 2017

Oprava Velmi mile a pokojne dieta ziadna amoky .... Preskakuje mi klavesnica do angl. Sorry

andrejta
9. mar 2017

@kulumulu123 podla mna to prejde. Aj moj krpec sa donedavna zasekol medzi zarubnou a celu dobu prereval. Teraz uz je v pohode. Az tak, ze pri odbere krvi zo zily ani nemukol. Vsrtko mu poviem co ho tam asi caka. Nehovorim, ze nebude boliet, ked bude. Takze vie zhruba co ho caka a potom dostane nejaky "uplatok" za hrdinstvo 😊

mrskova
9. mar 2017

neskusala si sa hrat s nou na doktorku?? u nas to fungovalo.. kupila som kufrik s vecami .. teda mojho to bavilo a este aj bavi.. musim hrat choru a syn sa hra na doktora 🙂

kulumulu123
autor
9. mar 2017

@mrskova ahoj skusala doma ju to ozaj bavi ma z toho srandu ale ked je to naozaj tak to je hrozne snazim sa ju na to pripravit aspon den pred am sa da ale ona ma chyti okolo krku a zacne nariekat ze inak nechce ist k Dr a co sa deje V ordinacii us ani nehovorim.... Sestricku tam miluje a necha si hrdo urobit from bez jedinu slzicky ale popocuvat od Dr bez sance...

kulumulu123
autor
9. mar 2017

Urobit crp

siska25
9. mar 2017

Toto presne sme mali aj my. Na kardiologii jej pri kontrole napisali, ze je nevysetritelna. Nasej to zacalo cca v roku po tretom ockocani. Asi si nieco pamatala. U nas pomohla zmena doktorky, vela vysvetlocania a brali sme ju na poradne s mladsim synom a videla, ze on neplace. Musela z tych hysakov vyrast. Preslo to cca v troch rokoch. Aj ked ona ma stres z doktorov doteraz, naucila sa ho trochu ovladat.

kulumulu123
autor
9. mar 2017

@siska25 ja by som dr nerada menila nakolko sme takmer rok cakali kym sme sa k nej dostali a je ozaj velmi poctiva neviem si ani Len predstavit ze by nieco zanedbala.... Len nechapem ze sestricka ju moze aj do prstu pichat na crp a malu to fascinuje a dr Len na nu pozrie a jaci akoby videla neviem co inak Dr je ozaj velmi Mila usmiata vzdy V drobrej nalade...

mamutka
9. mar 2017

A nevadí jej konkrétne to počúvanie? Že jej prikladá na telo studený nástroj? Môjmu malému to veľmi vadilo. Stačí to na moment ohriať v ruke. A ďalej mu vadilo pozeranie do hrdla- to použitie paličky. Až ho naplno. Preto nemusel doktorku, pritom sestrička v pohode.

lenkacalikova
9. mar 2017

Nas drobec detto. Revat zacne uz v cakarni a prestane,az ked vychadzame z polikliniky,hrozne volaco 🙈 od narodenia...a ked hovorim revat,tak myslim naozaj revat! Ked bol mensi,casto sa mi tam az "zašiel" a lekarka ho namiesto vysetrovania musela ozivovat...no...teraz ma 2 roky a uz LEN reve 🙄 riesila som to s doktorkou a rokmi skusenosti ma ubezpecila,ze okolo 3 rokov to zvykne decka prejst...tak na to tuzobne cakam 😀

janka54321
9. mar 2017

Neviem, ci poradim...nasa u lekarky vzdy strasne vyvadza...tiez ju horko tazko ,,popocuva"....jednoducho vysetrenie jedna katastrofa a amok riadny....naposledy som s nou u lekarky bola, pred 5.mesiacmi (teraz ma 2 roky a 2. mesiace) a dala som jej lizatko a mala ani ,,necekla" (sladkosti dostava minimalne)...sama doktorka aj sestricka sa cudovali, kde je zrazu to uvrieskane dieta...takze skus mozno pomoze...ale sama sa desim dalsej navstevy lekara...dufam, tuj tuj, ze to tak skoro nebude...nasa nam utekala doslova prec s polikliniky...a v cakarni cirkus humberto a to az taky, ze nas pustali skor a sama sestricka nas prednostne volala...naozaj amok neskutocny a jedno lizatko spravilo ,,zazrak"

janka54321
9. mar 2017

Len teda opatrne, aby jej nahodou nezabehlo...alebo nieco podobne, vela lekarov neodoruca, aby dieta u lekara nieco konzumovalo...ale u nas to lizatko naozaj zabralo

janka54321
9. mar 2017

A mala dostala nedavno detske lekarske nacinie...a napriklad dnes sme sa hrali...tak som dostala injekcie aj do hlavy 🙂 velmi dufam, ze nabuduce lekarku zvladneme lepsie

siska25
9. mar 2017

@kulumulu123 jasne chapem, ze kvoli tomu nebudes menut doktorku. My sme menili, lebo sme neboli sopokojni u povodnej, tak nam to pomohlo. Este mozno poprosit sestricku, ci by s nou nesla aj ona k doktorke na vysetrenie, ked jej ona nevadi.

sseb
10. mar 2017

U nás začal plač u lekára po hospitalizácii. Pani doktorka vytiahla krabicu s hračkami z kinder vajec a prestal plakať po desiatej hračke, ktorú mu dala. (tú krabicu dostala od nejakého odrasteného dieťaťa). Odvtedy je pokoj (a nepotrebuje ani tú krabicu)

janka2501
10. mar 2017

Ahoj,moja dcerka je presne taka osta ako tvoja. V ambulancii dr chyti amok,a cele vysetrenie je des. Velmi tazko ju dr vysetri. Nic sa stym neda urobit. Dieta ma v hlavke zafixovane nieco. Bola som u detskej psychologicky a jej rada: dookola vysvetlovat. My mame aj iny zdr.problem,cize sme na kontrolach kazdy mesiac. A stale je to to iste dokola. Ale cim je starsia,tak ten amok je slabsi. Aspon ja a zdr.sestricka to vidime. A to ma o chvilu 5 r.