icon

Polročná dcérka sa nevie sama najesť a ani obliecť

anetuska7
24. máj 2016

Polročná dcérka sa nevie sama najesť ani obliecť myslíte že sa to ešte naučí?

aknaj
26. máj 2016

@anetuska7
vieš ako sa hovorí ? .... Na hlúpu otázku, hlúpa odpoveď ....

a čo si myslela, že ti poriadia ?
alebo si len očakávala, že ti napíšu, že je to v poriadku ? lebo to v poriadku je ... ale zas, každý asi od polročného dieťaťa očakáva niečo iné

😉 😉 😉

alietam
26. máj 2016

@anetuska7 a co ste cakali?ze polrocne dieta vam navari obed?no mozno tu lyzicu drzat v rukach bude ale ci sa naje sama tak daktore deti sa same nenajedia ani v 4 rokoch a obliect sa same ?ked len prevazne lezi alebo 4 nozkuje?ked bude chodit a mat cca 1,5 roka tak mi som uvazovala nad takou otazkou nie teraz ked ma pol roka. Skor rieste co jej dat jest na prikrm alebo ci ma uz dake zuby alebo ci sa plazi ale nie ze sa obliect a najest sama no mozno piskotu sama zje 😀

katka1981
26. máj 2016

@anetuska7, a na poradni si sa lekarke zverila, ako ti dieta zaostava? Ved ona by to mala vediet a riesit ako prva. Ci ta posle k neurologicke s dietatom, alebo tebe rovno doporuci dobre psychiatra. Ale ajtak mi je jasne, ze si robis srandu.

mima283
26. máj 2016

Tak to je dost zle mala by si urychlene niekde ist zrejme si jej noecim vazne narusila psychomotoricky vyvoj a teraz sa ukazuju nasledky. Moj maly nema ani 5 mesiacov a uz toto vserko zvlada dokonca uz aj sam chodi sikovnicek nas maly!!! Vela s snou rozpravaj my sa rozpravame aj cele hodiny dokonca uz pomaly zvladame malu nasobilku dufam ze sa ti to da co najskor doporiadku a do tyzdna uz bude vediet aj chodit, rozpravat a vsetko sikovnica malicka 😊 mozno by bolo dopre ist k neurologicke nech jej spravi sono mozgu a nasledne zacat chodit na rehabilitacie ked takto zaostava 😊

janap76
26. máj 2016

Podľa inzerátov máte už veľké deti, takže ako frk to bol dobrý príspevok 😉

bambulalala
26. máj 2016

Toto nemoze musliet vazne tato osoba....

mima283
26. máj 2016

Este ma napadlo ze co tak skusit nejake tabletky na podporu mozgu? To by mohlo pomoct

petruska1212
26. máj 2016

necitam celu diskusiu,ale to fakt ocakavate od polrocneho dietata, ci ten vek bol preklep na pocitaci? moja dvojrocna dcera zacina jest a obliekat sa sama asi 3-4 mes,aj to s pomocou, hlavne s obliekanim, to snad nie je pravda, vsak polrocne dieta ledva sedi ,

anetuska7
autor
26. máj 2016

Ale aj tak musíte uznať že to bola dobrá diskusia taký záujem som nečakala.

simca06022011
26. máj 2016

😀

simca06022011
26. máj 2016

@mima283 pre dieta alebo zadavatelku?? 🙂))

Ja chapem, ze to musela byt len "sranda" a nie seriozna otazka :D

niky21
26. máj 2016

,,Pani,, som nahlásila, snáď ju vyhodia... toto sem nepatrí.

mima283
26. máj 2016

@niky21 ale joj ved nemozeme brat ten zivot tak vazne treba sa nad nim vediet aj trosku pousmiat 😊 ved kto nechcel nemusel citat a komentovat nevidim dovod preco by to malo niekoho obtazovat 😉

zuzta1
26. máj 2016

@niky21 prečo to chcete nahlasovať? Mne to dalo veľa, ja som sa stihla dnes ráno toľko nasmiať, že ani neviem kedy mi od smiechu tiekli slzy 😀 😀 😀 veď to je nesmierne pozitívne ak to má aj napriek absurdite toho článku takýto pozitývny "dopad" 😀 😀 😀 Chcem sa véééééľmi pekne poďakovať autorke aj tiež niektorým milým komentárom. Krásny deň všetkým prajem 😉

dusika11
26. máj 2016

no nematuranti sa nudia...

anetuska7
autor
26. máj 2016

@zuzta1
Ďakujem za Váš názor ste super presne to bol môj cieľ trochu sa zasmiať aby sme sa na tej materskej úplne nezblbli.

katka1981
26. máj 2016

Boli aj vtipnejsie temy, ale na nahlasenie to nie je. Je to neskodna tema.

tamdia
26. máj 2016

@anetuska7 Tebe teda závidím, máš asi fakt super život, že nemáš nič iné na práci ako vymýšľať takéto...no nechcem použiť slovo ktoré ma napadá...takže blbosti!
Je to skôr úbohé, aspoň teda podľa mňa....

zuzana76
26. máj 2016

@tamdia ale ved to neznamena, ze dotycna nema ziadne problemy a nic na praci, len ma zmysel pre humor

ja som sa nahodou pobavila 😀, nie ani tak na teme a jej "probleme" ako na odpovediach

anjika42
26. máj 2016

hja mám depku, že môj sedemmesačný syn si nevie sám uvariť, je v poriadku? 😎

seahorse27
26. máj 2016

Jeeeemine zeny...ved neberte veci tak strasne vazne. Ja sa nahodou bavim a podla mna toto je velmi trefna "parodická" temicka, pretoze niektore otazky, ktore sa tu vyskytuju uplne bezne veru nemaju daleko od tejto...

mima283
26. máj 2016

@seahorse27 ja tiež nechápem tie vážne komenty....ja som behala so synom ako čurák sprepačením keď už to tak musím povedať, lebo sa v 8 týždňoch prosím pekne nepriťahoval za ruky, takže je to podľa mňa veľmi trefná paródia aj na niektoré otázky a aj na dnešných lekárov, ktorí už ani nemajú tabuľky, ale nadtabuľky :D keby som mala brať všetko tak vážne, tak len sedím doma, mám náladu podľa počasia a asi sa liečim na psychiatrii, lebo žiť v dnešnej dobe bez humoru, to veru nejde :D

jankali
26. máj 2016

haha

zuzta1
26. máj 2016

@anetuska7 ja už bohužiaľ 😒 nie som na materskej ale pracujem s ľuďmi a mne takéto "vybočenia" neskutočne pomáhajú a také super naštartovanie dňa som teda ani nečakala. 😀 čítala som to aj manželovi a normálne som nebola schopná mu to súvisle čítať, tak som sa zase smiala a zároveň mi tiekli slzy 😀 ešte stále mám usmev na tvári a je to super. ženy, veď neberte všetko tak vážne ..... trošku vydýchnite a usmejte sa uvídíte aký budete mať super deň, ako ja dnes 😀 😀 😀 😀 ĎAKUJÉÉÉM veď život sa skladá aj z takýchto malých radostí a ja som za ne veľmi vďačná 😉

anetuska7
autor
26. máj 2016

@tamdia
Je pravda že mám super život a to že mám čas na takéto blbosti znamená že si ten čas viem dobre zorganizovať.

medovka7
26. máj 2016

@niky21 ,,Pani,, som nahlásila, snáď ju vyhodia... toto sem nepatrí. - prekopirovala som hlasku zeny s tymto nickom a chcem sa jej opytat - kolko mas rokov 100? mas vsetky starecke diagnozy? alebo si uz totalne otravena zivotom? ak mas nejake problemy, tak sa tu vyrozpravaj, ale nekaz zabavu, ked to nedokazes, tak ty sem nepatris 😖

katka1981
26. máj 2016

@anjika42, na zaciatok ho naucit robit instatnu polievku, je to jednoduche a pre 7 mesacne aj dostatocne vyzivne. A ked mu kupis wifonku, zabavi sa aj so slyzikmi.

valentina5
26. máj 2016

Male deti, male starosti, velke deti...................................... ani rodicia nevedia vzdy vsetko 😎 🙂 😉

https://www.youtube.com/watch?v=VNMVthBGDkM

Pekny den prajem vsetkym. 🙂

zuzi0911
26. máj 2016

Ale ved je skolsky tyzden,,,!! Tam sa treba ucit nech je dobre vysvecko,,,a inak neboj dobehne to tak ked bude mat 1,5roka +😀 niektore deti este ani sediet nevedia v pol roku ,,nevadiiiiii,,joj

katka1981
27. máj 2016

@valentina5, perfekto