Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    niky21
    Správa bola zmenená    31. okt 2019    

    Detský čin roka... Žiaci 9. Ročníka zachránili škôlkarov pred ohňom v skolke , keď spinkali v posteliach. Klobúk dole. Tu je link pre hlasovanie, nikdy nič nezdieľam, ale toto... Dá sa toto nezdieľať? Dajte im prosím svoj hlas, lebo si to fakt zaslúžia. Vďaka aj za nich. 😉 http://detskycin.ludialudom.sk/detskycinroka/sk...

    niky21
    18. nov 2018    Čítané 373x

    Odstavenie od kojenia a Sunar premium

    Ako som bez plaču a sĺz odstavila náš ďalší poklad? Aké mlieko sme skúšali a aké nakoniec syn prijal? Ako uspať dieťa bez kojenia? Dozviete sa, čítajte ďalej !

    A už je to tu opäť! Kojila som krásny jeden rok ako aj pri staršom synčekovi. No nastal čas na ďalší krok - odstavenie od kojenia. Môj syn je riadny papáč, zje všetko, čo nezje jeho - teda až na mlieko. Chutilo mu doteraz len to moje. A ako to iste poznáte, najviac cez noc. Teda, vlastne už len v noci a nad ránom. Nuž, niektoré mamičky sa v noci (tak ako aj ja) vôbec nevyspia, lebo dieťatko sa stále domáha prsníku ako dudlíku a mamička sa snaží spať v polohe, ktorá skôr pripomína cvičenie ako spánok. Dieťatko mrnčí, krúti sa a každú chvíľu sa budí. Tak to bolo aj u nás. Povedala som si stop a využila #test_sunar premium ako jediné mlieko, ktoré sme ešte netestovali 😉 A tak nám prišlo domov. A s ním aj krásna fľaša Tommee Tipee. Testovanie mohlo začať.

    Čo sa nám najviac páčilo? 

    • Sunar premium má dva 300 gramové sáčky v balení. Pre mňa veľká výhoda, zaručí sa tak najvyššia kvalita mliečka, ktoré sa nemusí hneď celé otvoriť a spotrebovať.
    • Obsah vitamínov, minerálov a mliečneho tuku. 
    • Mliečna chuť je naozaj reálna. Mliečko chutilo aj dvojročnému synovi, ktorý pije najmä kravské mlieko. Priznám sa, že som ho ochutnala aj ja a naozaj chutí veľmi dobre, tak neumelo 🙂
    • Netreba zabúdať ani na veľké + za dostupnosť. Keď treba, je ho dostať v takmer každom obchode, ako aj špeciálne formule tejto značky.

    A čo sa nám až tak nepáčilo?

    • Trochu horšia rozpustnosť.
    • V mlieku sa po zarobení urobila pena, menšie detičky môže "nafukovať", preto treba minútku-dve počkať a pena sa ustáli. Alebo sa do mlieka môže pridať espumisan L a podobné.
    • Papierová krabica mlieka. 

    Ďakujem za možnosť testovať toto super mlieko. 

    A ako sa mi podarilo prestať kojiť? 

    1. Večer som zásadne uspávala dieťa v kočíku - hojdanie a vozenie hore dole dieťa upokojuje. Najlepšie aby v ňom jednu - dve noci aj spalo a za každým, keď sa zobudí na prsník, treba ho "uhojdať" do spánku 🙂 U nás zabralo.
    2. Nájdite správnu mliečnu výživu. Skúste Sunar premium, možno hneď prejde na mliečko bez problémov.
    3. Doprajte dieťatku veľa lásky a snažte sa upútať jeho pozornosť viac, ako zvyčajne. Nech si na prsník ani nespomenie.
    4. Spievajte... Dieťatko váš spev upokojuje - avšak, metal by som neskúšala 😉
    5. A hlavne... Musíte byť na tento veľký krok pripravení obaja. Ak nie ste úplne rozhodnutá, počkajte týždeň, dva... Koľko treba. Dieťatko to vycíti a bude plakať ostošesť, veď ono cíti, že ešte povolíte 😉 
    6. Posledná rada - dieťatko musí byť úplne v poriadku 😊 Takže bez akútnej fázy prerezávania zúbkov, prechladnutia a ďalších starostí. 

    Verím, že som aspoň trošku pomohla. Škoda, že na testovanie sme dostali len jedno balenie Mlieka Sunar premium 2. Mliečko nám zachutilo hneď a v prvý deň už vypil celú fľašu. Takže sme ho za 4 dni minuli 😀 A tak budeme kupovať Sunar premium aj naďalej. Takže ďakujeme 😊 

    niky21
    Správa bola zmenená    6. jún 2018    

    Prosím zdielajte IDE O ČAS !!!, keby mám B a nekojím idem darovať krv tomu bábätku :-/