Polročná dcérka sa nevie sama najesť a ani obliecť
Polročná dcérka sa nevie sama najesť ani obliecť myslíte že sa to ešte naučí?
Niekto má asi veľmi nudný život že tu musí písať také blbosti..
@anetuska7 No náhodou ja som zase zistila že väčšina tu má zmysel pre humor. Komenty na 5 strán a vážne to vzalo tak zo 10 nickov. To sa mi nezdá tak veľa 😉
@marinablue v konecnom dosledku naozaj dobre skore. 😅 Myslela som, ze kon je na tom ovela horsie.
@zita19 Už tu raz bola podobná téma a myslím že aj vtedy to väčšina báb zobrala s humorom a padlo tak kopec vtipných poznámok. Aj tu som sa zabávala. A aj tie negatívne poznámky boli v podstate vtipné 😀
@marinablue Tak tú Kvantovú fyziku som ja mala prečítanú v 6 mesiaci tehu. Však s prenatálnym vývojom sa počíta nieeeee... Malý z pôrodnice odchádzal rovno na Harvard do 2. ročníka. Teraz ide mať 9 mesiacov a pred mesiacom mal promóciu.
No ja si myslím že už by sa dávno mala vydať a konečne vypadnúť Z
Domu ;) ;)
@victory7897 myslis z toho prasiveho, alebo si v inej teme?
@haimi Z prasiveho?!!
@victory7897 tak nic, som nepochopila. ja ze to bolo myslene na jednu diskusiu tu na koni
Dufam, ze aspon na WC si uz zajde sama 🙂
To neni možné toto .D veď teraz keď sa narodí bábo, tak už má zuby, teda dokáže sa najesť, vie chodiť. V prvom mesiaci ide do škôlky, ako dvojmesačné ide na základnú školu, ako trojmesačné ide na strednú, v štvrtom mesiaci má vysokú školu, v paitom už začína robiť. Veď to tvoje dítě by už malo ísť do dúchodu 🙂 🙂 toto tu ani nepíš takro verejne šak ešte ťa udajú na sociálku a stojí ti to za to? Obvinia ťa, že si zlá matka.
Dík za tému, som sa pobavila 🙂 . Inak náš trojročný syslík si dnes vyžiadal "maminka prosím si kašičku s Monte.... ale budeš ma "nakrumovať" (rozumej, kŕmiť 😀 ).

Ludia, ja len pozeram, :D z casu na cas si tu precitam nejaku diskusiu a vzdy sa dobre pobavim 😀 😀