icon

Polročná dcérka sa nevie sama najesť a ani obliecť

anetuska7
24. máj 2016

Polročná dcérka sa nevie sama najesť ani obliecť myslíte že sa to ešte naučí?

Strana
z5
evickam1
27. máj 2016

Ludia, ja len pozeram, :D z casu na cas si tu precitam nejaku diskusiu a vzdy sa dobre pobavim 😀 😀

haimi
27. máj 2016

@anetuska7 ze si si robila srandu, ked si napisala tu otazku? 😉

lumma
27. máj 2016

Niekto má asi veľmi nudný život že tu musí písať také blbosti..

lavinis
27. máj 2016

@anetuska7 ak sa to doteraz nenaucila, tak uz nie 😀

anetuska7
autor
27. máj 2016

@haimi
Samozrejme ale zistila som že skoro nikto tu nemá zmysel pre humor.

marinablue
27. máj 2016

@anetuska7 No náhodou ja som zase zistila že väčšina tu má zmysel pre humor. Komenty na 5 strán a vážne to vzalo tak zo 10 nickov. To sa mi nezdá tak veľa 😉

zita19
27. máj 2016

@niky21 ty si sa proti humoru dala zaockovat pre istotu 3x.
Moze byt niekto tak uzkoprsy a bez nadhladu? No moze 😝

zita19
27. máj 2016

@marinablue v konecnom dosledku naozaj dobre skore. 😅 Myslela som, ze kon je na tom ovela horsie.

marinablue
27. máj 2016

@zita19 Už tu raz bola podobná téma a myslím že aj vtedy to väčšina báb zobrala s humorom a padlo tak kopec vtipných poznámok. Aj tu som sa zabávala. A aj tie negatívne poznámky boli v podstate vtipné 😀

haimi
27. máj 2016

@anetuska7 a co ta motivovalo, nejaka vtipna tema z casti rodinne problemy? Tam je v poslednej dobe vela vtipnych diskusii ako napr: svokra je mrcha, alebo svokra ma ohovara za dvermi a to co hovori je pravda... 😀

anetuska7
autor
28. máj 2016

@haimi
Tu je toho na motiváciu strašne veľa niekedy sú to úplné extrémy tak som jeden extrém napísala aj ja. A teraz si idem rýchlo vygúgliť čo mám dnes robiť keď je tak pekne.

ingrid7
28. máj 2016

@marinablue Tak tú Kvantovú fyziku som ja mala prečítanú v 6 mesiaci tehu. Však s prenatálnym vývojom sa počíta nieeeee... Malý z pôrodnice odchádzal rovno na Harvard do 2. ročníka. Teraz ide mať 9 mesiacov a pred mesiacom mal promóciu.

tobnuf
28. máj 2016

@anetuska7 no ako tak citam komenty podla mna vela zien ma zmysel humor 😂

tobnuf
28. máj 2016

@niky21 boze ty si 😂😂😂😂 vsak sranda nikoho to neuraza .. dobre sa bavime .. nemas absolutne ziadny zmysel pre humor .. trochu sa uvolni jezis

victory7897
28. máj 2016

No ja si myslím že už by sa dávno mala vydať a konečne vypadnúť Z
Domu ;) ;)

haimi
28. máj 2016

@victory7897 myslis z toho prasiveho, alebo si v inej teme?

victory7897
29. máj 2016

@haimi Z prasiveho?!!

haimi
29. máj 2016

@victory7897 tak nic, som nepochopila. ja ze to bolo myslene na jednu diskusiu tu na koni

papricka33
10. jún 2016

Dufam, ze aspon na WC si uz zajde sama 🙂

mircalla
10. jún 2016

@anetuska7 ale mame zmysel pre humor, akurat, ze ono to az take strasne vtipne, ako si myslis nebolo a to sa teda zabavim na kazdej hovadine. pre mna bolo toto z tych menej vtipnych

ramone_666
10. aug 2016

To neni možné toto .D veď teraz keď sa narodí bábo, tak už má zuby, teda dokáže sa najesť, vie chodiť. V prvom mesiaci ide do škôlky, ako dvojmesačné ide na základnú školu, ako trojmesačné ide na strednú, v štvrtom mesiaci má vysokú školu, v paitom už začína robiť. Veď to tvoje dítě by už malo ísť do dúchodu 🙂 🙂 toto tu ani nepíš takro verejne šak ešte ťa udajú na sociálku a stojí ti to za to? Obvinia ťa, že si zlá matka.

raona
10. aug 2016

@anetuska7 a chodiť by už nemala???????? 😀 😀 😀 😀
snad je len v otazke prispievatelky chyba v udaní veku dietata.. inak neviem.....

neverendinglove
Odpoveď bola odstránená
syslica
11. aug 2016

Dík za tému, som sa pobavila 🙂 . Inak náš trojročný syslík si dnes vyžiadal "maminka prosím si kašičku s Monte.... ale budeš ma "nakrumovať" (rozumej, kŕmiť 😀 ).

Strana
z5