icon

Poradíte nám aktivity pre dvojročné dieťa?

zuzana.dry
6. okt 2011

Ahojte...chcem pocut vase napady...mam doma dvojrocne dieta...nechodi do skolky, lebo mame stvormesacne babo...chcem sa opytat na rozne aktivity a napady na vyplnenie casu...hlavne teraz, ked sa ma zhorsit pocasie a nebudeme moct ist von...a samozrejme, ze moj syn by najradsej cely den pozeral rozpravky a tomu sa chcem vyhnut...len niekedy mi uz dochadza inspiracia...tie klasicke aktivitky u nas samozrejme funguju...plastlina, peciatky, vkladacky, auticka, puzzle, knizky a pod. Len niekedy je to uz pre neho nuda...mate nejake napady, prip. hry, hracky, inspiracie z netu a pomocky, s ktorymi sa nam podari prekonat niekolko zimnych mesiacov? Dakujem vopred....

Strana
z2
tanika5
10. okt 2011

@slavkicek ved o tom to je :D umyvanie a upratanie, väčšinou trvá dlhšie ako samotné tvorenie :D ja práve rozmyslam s čím ho zabavím dnes do večera ked má ten soplisko :(

slavkicek
10. okt 2011

http://www.koh-i-noor.cz/produkty/olejove-tempe...
v ba je predajna Kohinor a tam som ich kupila...

tanika5
10. okt 2011

@slavkicek este ma napadlo: ale dá to zabrať dosť tebe 🙂 vybodkujes mu obrázok napríklad autíčko , (také jednoduche obrázky a nech skúsi spájať bodky až kým bude obrázok cely hotový 🙂

slavkicek
10. okt 2011

@tanika5 dakujem dobry napad...aj ked neviem ci take nieco budem vediet nakreslit tak aby sa to na nieco aj podobalo 😀
idem pozriet tu stranku co si dala link snad najdem nejake inspiracie 😉

tanika5
10. okt 2011

@slavkicek neboj, zdokonališ sa este aj ty v kreslení 🙂 a odporucam tuto stranku http://www.omalovanky.sk/rocne-obdobia/jesenne-... tam su rozne aktivity

slavkicek
10. okt 2011

@tanika5 dakujem 🙂 ked maly zaspi tak to popozeram 😉

slavkicek
11. okt 2011

@tanika5 este pridavam foto z nasej tvorby....

tanika5
11. okt 2011

@slavkicek krásnučké a synček je zlatučký 🙂

slavkicek
11. okt 2011

dakujem 🙂

zuzana.dry
autor
12. okt 2011

Waw..par dni som tu nebola a tolko napadov🙂)...vela inspiracii...vidim, ze niekedy netapem sama....dakujem....

avuka
18. okt 2011

ten napad s ryzou bol fajn.stacilo nam kilo,vysypala som ho do misky a lucka ju lyzickou prenasala do poharika a potom opat vysypala.bolo krasne pozorovat,ako sa v priebehu chvilky zdokonalila v prenasani ryze lyzickou-najskor dost vela vysypala po ceste,ale o cosi neskor uz jej nepadlo ani zrnko.a efekt to malo i pri papani-uz si krasne trafi do pusinky a nic nevykyda...🙂 kedze do vecera bola ryza cez pol izby,na druhy den sa hrala iba v stane,ale tiez ju to na dlho zabavilo🙂

lumarque
2. nov 2011

napady s plastelinou
http://www.sparklebox.co.uk/topic/creative-arts...
take podlozky s nametom rozpravok a ulohami typu urob snehulienke vlasky z plasteliny, jablcka.. pekne aj pre staRSIE deti

lucik194
30. nov 2011

no u nas stale v kurze nalepovanie listov zo stromov na papier, teraz nalepovanie vaty na snehuliaka (akoze sneh), plus existuje "piesok" pre deti v takych krabickach, vytlacis obrazok - nejaku omalovanku, das nato lepidlo a diatatko prstikmi sype piesok na obrazok a ten sa mu nalepi len tam kde je lepidlo. Potom frcime na pexese, trocha sme pomenili pravidla, domino mame tiez ale to este nebavi, pexeso je super. knizka s puzzle, resp. puzzle vsetkeho druhu, knizka s prevliekackou (so snurkou vytvoris obrazok v knizke), sama este nevie - prevliekas podla cisiel (mala ma 2 roky, takze este nevie ) 😉 plastelina, fixky (carioca) vyperies aj z oblecenia, kupanie a cikanie babiky 🙂

lucia814
2. dec 2011

my sme s malym zacali pri sviecke robit rozne tiene na stenu a tu som nasla zopar napadov http://www.elefantino.sk/hry-s-tmou/ snad pomoze

antenka1
4. dec 2011

@avuka mohla by si mi prosm to pdf-ko poslat? dakujem

diid
4. dec 2011

okrem hore spominanych aktivit spravila som doma mini telocvicnu. Mame vo vnutri plasticku smykacku (v lete je von), velku plasticku krabicu plnu s plastickymi loptickami, a najlepsie su stany, tie maju moje deti najradsej, Thomas s tunelom, ostatne nam nevojdu. Do stanu si stale donesu hracky a tam sa hraju. Rozmyslala som aj nad mini trampolinou

sara07
4. dec 2011

no skúsili sme presypávanie hrachu..fajn hra i ked na konci najviac skončilo na zemi...my máme ešte takú hru čo má kocky alebo stavebnicové legové kocky ked ho prestane baviť stavať a sú rozhádzané tak si môže vybrať bud teflonovú naberačku na polievku alebo obracačku alebo tefl.kliešte a pomaličky to tou naberačkou naberame a po jednej alebo pár kociek dáva do boxu na miestu, teraz ale chce hlavne sám ich tam vkladať takto...hráme sa vlastne na bager

zajkobojko
9. jan 2012

ako aktivity by som poradila aktivitami pedagogiky montessori konkr. napr.prekladanie sosovice, gastanov,orechov z misky do poharika ako naberacku pouzit sitko na caj, neskor lyzicku, preszpanie muky, sosovice neskor prelievanie vody...

avuka
14. jan 2012

@antenka1 napis mi do spravy tvoj mail a poslem ti🙂

borkax
Odpoveď bola odstránená
riverparkdanceschool
19. jún 2013

V lete sú v rámci dennej detskej škôlky pripravené pre malých tanečníkov rôzne tanečné hodiny. Každý utorok o 10:00 Tanec detí s Disco Jarkou od 2 rokov. Pondelky a piatky budú patriť Hip Hopu so skvelými lektorkami a tanečníčkami vystupujúcimi v hudobných klipoch - Claudiou a Adel. Zoberte počas leta detičky k nám. Máte sa na čo tešiť! Letný rozvrh k zhliadnutiu aj tu!

rodinnevikendy2
Odpoveď bola odstránená
rodinnevikendy2
10. dec 2013

Srdečne Vás pozývame na rodinné tábory ŠAŠOVINKY
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...

množstvo aktivít a zážitkových programov pre deti

marcelko19
28. dec 2013

@diid Ahoj, chcela by som sa ta spýtat, či si niečo už objednávala z tej stránky, čo si sem dala link. Kolko si platila poštovné a príde to aj na SK? Ďakujem

s1m.one
Odpoveď bola odstránená
sova851
30. dec 2020

@zuzana.dry pozrite si fb skupinku Bystruska ;)

Strana
z2