icon

Prvé bľabotanie dieťatka

fronculka
11. jún 2014

Ahojte baby, chcem sa opytat kedy vam zacalo babo blabotkat lebo moj syncek mal dva mesiace a pusinka sa mu nezastavila a teraz ma za dva dni 3 mesiace a vobec nic uz nerozprava len sa smejka ako to bolo u vasich deti?

bahira1962012
11. jún 2014

no naša dcéra blabotala neskoro, až ked mala 9 mesiacov ako ročná povedala prvé slová a bolo ich dosť a bude mať 2 roky a medzi cudzími nič,na ihriskách nič a ked príde navšteva si myslia, že ani neblaboce alebo len blaboce malokedy,so mnou sama doma povie aj jednoduché vety 🙂

andy04
12. jún 2014

Moja tiez začala okolo druhého mesiaca a zatiaľ pokračuje je to vesele pozorovať ako sa snaží niečo povedat 😀 Dost ma to prekvapilo ze tak skoro. Prvý syn blabotal neskoro a aj začal rozprávať neskôr okolo tretieho roku. Uvidíme či to bude predzvest ze začne mala rozprávať skôr 😉

bahira1962012
12. jún 2014

moj syn blabotal velmi skoro 3 mesačný,napodobňoval zvieratká už ako 6 mesačný,rozprával krásne už ako ročný 🙂

katerinaky
12. júl 2014

od 9 mesiaca tantantantan

amanta5
18. júl 2014

Malej sa tiez rozviazala pusinka okolo druheho mesiaca. Potom zrazu prestala vydavat akekolvek zvuky (okrem smiechu) na 1,5. Tiez sa iba usmievala. A potom zacala zase vydavat kadejake zvuky 🙂