icon

Režim trojročného dieťaťa

letuska007
27. mar 2017

Ahojte Maminky ako vyzera vas denny rezim,program s 3rocnym dietatom?

yanni
27. mar 2017

@letuska007 Musis dat viac informacii. Skolka, obed este spanie atd? Lebo vek nie je vsetko.

letuska007
autor
27. mar 2017

Dcerku mam doma a teraz v aprili cakeme druhe babo.
Dcera zacina mat obdobie vzdoru.
Zaujima ma taky bezny den od ranneho vstavania,hrania obed atd. Nejake aktivity na doma co by dceru zaujali.

tarvika
27. mar 2017

ked mala este nechodila do skolky tak sme rano vstali, potom hygiena, ranjky, obliect sa, chvilku sme boli doma, potom na ihrisko a pripadne do obchodu ak bolo treba. okolo pol dvanastej sme prisli domov, varila som obed, najedli sme sa a o jednej poobednajsi spanok. poobede ked sa vyspala okolo tretej stvrtej sme vyrazili zasa na ihrisko, alebo navstevu, pripadne aspon na dvor alebo do zahrady ak bolo dobre pocasie. ak nie, tam sme doma spolu piekli kolac, alebo s plastelinou, malovanie, kreslenie, lego, presypanie cestovin, ciceru a podobne, hra s jarovou penou... medzitym olovrant, okolo siedmej sme uz vzdy boli doma, vecera, hygiena, o pol deviatej spat.

dobromila1111
27. mar 2017

My sme chodili dvakrat za den von, aj s babatkom v kociku. A mimo to sme sa chovali,chystali jest,prip.rozpravka v tv. To sa uz moc mimo to nestihalo. Chodime von na dve hodky,aj viac..

leria
27. mar 2017

My vstávame okolo 7 hod....malý vypije mlieko, cca o hodku nejaký chlebík, jogurt, syr atď...ja medzitým varím,periem, upratujem, malý sa hraje s hračkami...von chodíme okolo 10-11hod, berieme so sebou ovocie+ nejakú sušienku, vodu...vonku sme minimálne 2-3 hodky...okolo 13-14 tej obedujeme, doma sme do tej cca 16 tej ( kocky, autíčka, pexeso, alebo napúšťam na balkóne prenosnú vaničku s vodou, kreslenie atď) potom ideme opäť von na 2-3 hodinky ihrisko spojené s nákupom, alebo v parku so psom...medzi 19-20 kúpanie, vecera,mlieko, rozprávka a medzi 20-20.40 zarezáva v krajine hlbokého spánku 😉