Skoro trojročné dieťa má iba 11 kg
Ahojte mamicky, moja dcera ma 2 roky a 10 mesiacov a vazi iba 11 kg. Chodim s nou ku gastrologicke, robila jej testy, ale nic jej nezistili. Vysku ma na svoj vek, ale nic poriadne neje. DOstala nutrinidrinky -tie jej chutia a este krupicova kasa, ale dostat do nej nieco ine je umenie. Teraz je chora-ma zapal priedusiek a neje vôbec nic, iba pije tekutiny a ten nutrinidrink. Moja svokra mi odporucila aby som si pytala pre nu liecebny pobyt-myslite ze to zaberie? mate s tym niektora skusenosti? mate nejake finty, ako vykrmit dietatko? vdaka za rady
@betina1984 tak tovja starsia je potom o rok starsia od mojej. 🙂 inac vsetky moje deti boli ako babatka take pampusiky ale teraz su skor take kvetinky 🙂 no kym su zdrave a pritom dve mensie su schopne denne spapat kopu syra... maju ho strasne radi... no proste tie kalorie spalia a hotovo 😀 ako to zvladate ? ja som niekedy na prasky z tych mojich deti 😝 neposluchaju , ale dufam, ze ked uz zacnu chodit do skolky tak to bude lepsie, budu viac vytazene. 🙂
@meusicka v celku dobre. Starsia chodi do 1.tr. dvojcata od septembra do skolky a ja konecne v robote. Teraz boli prvykrat chori tak boli tyzden doma a mam ich uz vyse hlavy... 🙂
@kvetinka4 tie kvasnice co spominas dostat aj priamo upravene pre deti: http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
@ask ďakujem za link. ved som si pytala toto a ten lenivec v predajni mi dal to obycajne, ani sa nenamahal si to overit na pocitaci. ja som automaticky myslela, ze to je to upravene, az doma som zistila, ze je obycajne. nevadi, nastastie malej to chuti aj tak. a myslim, ze to aj trochu pomaha, len keby nebola taka leniva a chcela jest sama. potom jej to trva rok, kym sa naje. ale hlavne ze je. kto vie, kolko jej to vydrzi.
Moj ma 2 roky a 4m a ma 11 kg

@meusicka moja starsia ma o mesiac 7 rokov a ma 30 kg, maly sa natodili v 38+2 tt. Mali 2550 g a 48 cm, a 2850 g a 47 cm. a s muzom sme presne tak ako vy.... Ja 166 a on 178 cm.... 🙂