Skúsenosti s Armodini a Kinderspeech pre deti
Ahojte, má niekto skúsenosť s týmito kartičkami a čítačkou? Rozmýšľam, ktoré kúpiť dcére.
Ďakujem za odpoveď.
Pripnem sa, tiež rozmýšľame o kúpe 🙂
@veronikah96 teraz na mňa vyskočila reklama na Speechbox, vyzerá rovnako ako ostatné. Myslím si, že v nich nebude žiadny rozdiel, len meno eshopu😅
@veronikah96 teraz na mňa vyskočila reklama na Speechbox, vyzerá rovnako ako ostatné. Myslím si, že v nich nebude žiadny rozdiel, len meno eshopu😅
@vikii6 v podstate všetky 3 vyzerajú rovnako, podľa mňa to je to isté, len iná cena 😁
má niekto vlastnú skúsenosť s produktom?
@vikii6 ten hlas je taký trošku strojový ale zrozumiteľný. Čo mne ale vadí je kvalita tých kartičiek-je to taký papier, moja 2-ročná ich za pár minút stihla niekoľko ohnúť, poničiť. Tak som si kúpila laminovačku kvôli tomu až som zistila že zalaminované sa mi tam už nevojdu. Takto som zase ja zniçila takmer celý balík. Kúpila som potom úplne najtenšiu fóliu, ide to tam narvať ale malé dieťa to tam dá len s ťažkosťami. Za mňa-dobrý nápad ale nekvalitné prevedenie ak to má byť pre menšie deti
Ja mám Speechbox a fungovalo to asi 5minút potom polovicu kartičiek prehralo iné slovo ako je na obrázku 😂 čiže vložím ovcu a povie slon😏 a kartičky sú možno tak od 3 rokov inak to dieťa roztrhá
@vikii6 Ved to kupis v Pepcu za par eur. Jedno mam doma a funguje uz 2 roky.
Mne pridu tieto karty hrozne nekvalitne a nudne. Ak chces rozvyjat rec tak radsej si kup Albi knihy s perom. Pekny obsah, trvde knihy.
Mne pridu tieto karty hrozne nekvalitne a nudne. Ak chces rozvyjat rec tak radsej si kup Albi knihy s perom. Pekny obsah, trvde knihy.
@tl999 chcem ju naučiť po slovensky, zatiaľ sme sa rozprávali len po maďarsky, takže musím začať od základov. Preto som myslela na tieto kartičky.
Nekupujte. Mne to dnes doslo. Cela sada s postovnym 36e a funguje minimum slov aj to som zvedava dokedy. Zvysne komoli alebo neprehra ziadne. To je moj treti koment na ich fb stranku. Predchadzajuce dva hned zmazali. Tak jasne ze tam maju len pozitivne. Nasledne ako si vsimli negativne komenty poslali mi mail….. pochybujem ze nieco z toho bude….. radsej investujte do Albi kniziek…

Pripnem sa, tiež rozmýšľame o kúpe 🙂