icon

Skúsenosti s učiacou vežou

fiera33
16. máj 2018

Ahojte,ake mate prosim skusenosti s uciacou vezou pre rocne babetko? Oplati sa to nej investovat,alebo je to zbytocnost. Zaujala vase deti?

medovka14
16. máj 2018

Ahoj 🙂 my ju mame, urobili sme si ju sami z ikea stolíkov 🙂 je to super dcérke sa paci, využíva ju aj sama, prisunie kam potrebuje 🙂 🙂

skjatqo
16. máj 2018

Vyborne. Ked pride obdobie, ze pri umyvani riadov a vareni sa dieta splha po nohe a pisti ze na ruky, je to velka pomoc. My sme cez bazos kupili od pana co ich vyraba.

slunce3
16. máj 2018

Od 9m. sa vyuziva,momentalne ma skrecek skoro 2r. A stale vyuzivame, furt ked pride do kuchyne si ju pritlaci k linke a, tma bud si prelieva,alebo somnou vari alebo si pronesie farbicky a kresli si...

fiera33
autor
16. máj 2018

Super dik za odpovede..nepredavate niektora nahodou?

chrissie_kf
16. máj 2018

@fiera33 my sme to vyuzili len ked mal krpec zhruba rok par mesiacov . Teraz si uz prisuva stolicky. Urcite by som si uz nekupovala novu ako som to urobila . Bud z bazosu alebo vyrobit. Neoplti sa do toho vela investovat. Moj maly bol tak motoricky ze sa to po 2 mesiacoch naucil otvarat, preliezat a vyliezat na linku . Este ju ale necham ked uz mam kedze cakame druhe 🙂 ako nie je to zla vec len radim, radsej po niekom kupit lacnejsie 🙂

slunce3
16. máj 2018

Ja som kupovala zae 36 kulisek, klasika ikea schodiky a. Vrch dorobeny,mne sa stym nechcelo drbkat 😂 vyslo by ma to cenovo mozbo o 10e lacnejsie to uz nech mi radsej niekto spravi 😂 v pabelaku sa blbo pili drevo 😂 beskor dam vrch prec a zostanu stupienky

olifcek
Autor odpoveď zmazal
kikus48
17. máj 2018

@fiera33 super vec. Mala ju miluje

lucylka25
18. máj 2018

Najlepšia, presne od roku ideal podľa mna, nás má 3 a stále ju používame. Najlepšia vec čo sme si zadovážili pre dieta. Manžel ju sám vyrobil. Na nete je veľa návodov.

montemotherone
22. máj 2018

@fiera33 to nie je o "zaujatí", ale o tvojej filozofii výchovy 😉 Ak chceš dať dieťaťu priestor a možnosť byť samostatné a byť aktívne pri tvojich činnostiach, tak je to bezpečné riešenie. Inak by túto úlohu splnila aj obyčajná stolička. A súhlasím, nemusíš veľa investovať. Šikovný tatko ju ľahko vyrobí 😉 dôležité je, aby do nej dieťa vošlo bez pomoci rodiča a malo dostatočný dosah na linku, stôl... 😉

katulienka123
Autor odpoveď zmazal