icon

Štvormesačný synček plače pri masáži chrbátika

reny1
24. jún 2014

Ahojte ženy... Po kúpeli je moj 4-mesačný synček v pohodičke, ale po tom, ako ho pretočím na bruško a začnem mu olejčekovať chrbátik, tak sa veľmi silno rozplače. Stalo sa to posledné dve kúpania, lenže prvýkrát som ho rýchlo utíšila. Posledný krát plakal dosť dlho a dosť zúfalo. Samozrejme olejčekovanie možem vynechať, ale zľakla som sa, či som mu tým neublížila! Predtým to nerobil. Inak mu poloha na brušku vobec nevadí, rozplače sa, keď mu prejdem po chrbte a naposledy som radšej začala riťkou a tiež sa rozplakal... Nemáte skúsenosti? Vopred ďakujem za pomoc 🙂

stefka33
24. jún 2014

Deti sa ešte olejčekujú? Pýtam sa vážne, lebo mne to doktorka už pred 10 rokmi zatrhla, že to škodí detskej pokožke. A k tvojej otázke - však keď pri tom reve, tak mu to nerob.

sabina1975
24. jún 2014

@stefka33 ja malu olejujem po kazdom kupely tym modrym detskym olejcekom krasne vonia a jej to robi dobre ,okrem masaze jej to pomohlo aj proti vysusenym miestam na pokozke a mala aj nejaku plesen s ktorou sme sa trapili asi 2 tyzdne vselijake maste od lekara a potom zrazu pomohol olejcek PS: mala bola prenasana 2 tyzdne tak sa narodila a velmi sa supala tak vtedy sme zacali olejovat

sendym
24. jún 2014

Myslim si,ze place preto,ze sa mu to nepaci,inak by ho to bolelo aj v inych polohach.

katka121
24. jún 2014

asi sa mu to nepáči - čo dieťa to originál.... príbeh mojej susedy....sťažovala sa mi pred rokmi, že si vôbec nemôže pohojdať v náručí svojho malinkého synčeka - vždy sa rozplakal. A potom po rokoch ho len tak zo srandy chytila a chcela pohojdať ako kojenca a on jej na to... mamá čo mi to robíš to je nepríjemné.... skrátka z toho kolísavého pohybu mu je zle..... a ona si myslela, že ju nemá rád ......

kika2111
24. jún 2014

ked mala moja mala 4mesiace,tak sme acali chodit na detske masaze a revala ako tuuuur,a to ine deticky sa rehlili,takze som vedela,ze to nie je nic pre nu.Proste su deticky,ktore to nemaku radi.

reny1
autor
24. jún 2014

Ja používam mandľový olej Hipp, aj krásne vonia, ale používam ho preto, aby aspoň trochu chránil pokožku... A doteraz mu to vôbec neprekážalo, preto mi je čudnė, prečo zrazu, ale napadlo má pridať olej do kúpeľa. Ale ide o to, že som sa zľakla, či ho to nebolelo, keď tak hrozne plakal...