icon

Sú lepšie jasle na Hollého alebo Čajkovského v Bratislave?

poussin
16. feb 2012

Ahojte mamicky. Neviem si vybrat medzi jaslami na Holleho a Cajkovskeho v Starom meste. Nechcem sukromne jasle. Byvam v Starom meste kde mam aj trvaly pobyt.
Zo skusenosti v mojom okoli viem, ze v sukromnych jasliach je viac chorobnosti nakolko tam zoberu aj uplne chore deti - hlavne, ze rodicia platia. Chcela by som oslovit mamicky, ktore tam maju alebo mali umiestnene svoje ratolesti. Ake ste mali skusenosti s pedagogmi, chorobnostou, stravou, zariadenim a clekovym pristupom k malym detom? Kolko deti byva v jednej triede? Dakujem vopred za vsetky odpovede.

Strana
z3
veve10
6. máj 2018

@karidap ahoj. Preslo vyse roka, mozno uz tvoja presla do skolky medzi casom, ale chcela som sa spytat, ci nahodou nevies ci je to stale take fajn na Cajkovskeho. Na ich stranke som videla, ze hladali zdrav.sestru a aj kucharku-je este kuchyna stale taka dobra? Otvorili nove statne jasle na Zahrebskej, ale videla som ucitelky "v akcii", ked som bola s dcerkou vo vedlajsom v parku. Neprijemne kricali po detoch a nieco take a priori odmietam, aby po 1,5r dietatku pani hucala "ake ne? Co za ne? Okamzite padaj dovnutra!", tak dufam, ze toto na Cajkovskeho nie je. 🙂 Dik za info

karidap
23. máj 2018

@veve10 Ahoj, tak hladali zdravotnu sestru a kucharku lebo sli do dochodku tie povodne🙂 takze vobec nie z dovodu , zeby mali problem. Tie zeny tam robili aj 20rokov, ano dobre pocujes. Cajkovskeho su klasicke socikovske jasle, ktore su naj TOP TOP. Nezamieravaju sa na 15 kruzkov, ale na to aby dieta vedelo ist na nocnik , a papalo a bolo pripadne pripravene do skolky. Su to jasle nie skolka, ktora ma deti ucit , to si velmi vela maminiek zamiena. Pani riaditelka si da zalezat na strave, zhana len zdrave dobroty. Moja nejedacka sa tam naucila jest, a papaju bataty a dobrotky. Jasne nie je to vsetko bio bio, bez cukru. Ale nemaju problem ak aj budes nosit dietatku. Doporucujem vsak osobnu navstevu nie pozerat to co je na nete. Vela veci moze byt skreslenych. Zahrebska su vlastne povodne HOLEHO , nebudem ohovarat nemam skusenost. A preco toho tolko o jaslickach viem, lebo s pani riaditelkov si obcas volame. Sadli sme si a mame to tam radi. Len pozor je tam dlhy poradovnik,treba vela dopredu. Za mna vela su to dobre jasle. Nikdy som neskusala ine jasle a mala som 3 vo vybere a tieto boli jednoznacne ANO. Jasne , ze vidim rozdiel medzi jaslickami a sukromnymi skolkami kam chodia deti kamosiek. Ale ja som bola velmi spokojna. A zas vsetko treba brat s mierou, nenajdes dokonale jasle.

veve10
23. máj 2018

@karidap dakujem za info. 🙂

Strana
z3