Šúcha si nos, stále ju svrbí. Z čoho to môže byť?
Ahojte vsetky,
asi tri mesiace si dcera sucha nos s tym, ze ju svrbi.Niekedy castejsie, inokedy menej.Je to rovnako vonku aj vnutri.Boli sme aj pri mori, tam bolo to iste.Mate s tym niektora skusenost?Vdaka za odpovede.
moj syn neustale ma take svoje gesto, ze si suchne nos.. minule ho videla alergologicka, ze to je typicke gesto alergika.. potom som sa na to viac zamerala aj ja na sebe, sice nemam take gesto, ale naozaj nos casto zasvrbi a je ho potrebne nejakym sposobom posuchat... cize u nas je to vyslovene alergiou, tiez podobne gesto ma aj moj muz v case sezony...
ale tiez to prejav detskych hlist, vela deticiek s hlistami si sucha nostek, niekde som videla taku temu, skus pozriet aj tam...
Ahojte náš malý mal taký zlozvyk, on si nešúchal nos, ale doslova sa v ňou šprtkal a tiež sme si mysleli, že to budú hlísty, no neboli, sem - tam som ho na to upozornila a sám s tým prestal - začal robiť niečo iné 🙂 , teda aj u iných detí to môže byť len zlozvyk a ani si to neuvedomujú...
Strapco13, nerobi nic ine, len si nos sucha a vsimla som si, ze hlavne pri jedle.Davam jej sprej do nosa, zatial to je vsetko.Teraz skusim zistit, ci to teda nebudu hlisty, ale dost pochybujem

tu je o tom tema, je sice v babatkach, ale mozno pomoze
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/stale-si-sucha-nostek-co-to-moze-byt/