icon

Šúcha si nos, stále ju svrbí. Z čoho to môže byť?

marianne
20. júl 2010

Ahojte vsetky,
asi tri mesiace si dcera sucha nos s tym, ze ju svrbi.Niekedy castejsie, inokedy menej.Je to rovnako vonku aj vnutri.Boli sme aj pri mori, tam bolo to iste.Mate s tym niektora skusenost?Vdaka za odpovede.

danu
20. júl 2010
strapco13
21. júl 2010

@marianne ak si sucha nos, ze ju svrbi..bud sucho v nosteku..zvlhci, premasti /staci aj stolovy olej alebo biela vazelina, ale su aj rozne masticky/ alebo alergia..a to treba k alergologovi
ma aj svrbeniealebo cervenanie oci?
vytok z nosa?
hocico ine? exemy?

bets
22. júl 2010

moj syn neustale ma take svoje gesto, ze si suchne nos.. minule ho videla alergologicka, ze to je typicke gesto alergika.. potom som sa na to viac zamerala aj ja na sebe, sice nemam take gesto, ale naozaj nos casto zasvrbi a je ho potrebne nejakym sposobom posuchat... cize u nas je to vyslovene alergiou, tiez podobne gesto ma aj moj muz v case sezony...

strociatka
22. júl 2010

ale tiez to prejav detskych hlist, vela deticiek s hlistami si sucha nostek, niekde som videla taku temu, skus pozriet aj tam...

zuzkamajko
23. júl 2010

Ahojte náš malý mal taký zlozvyk, on si nešúchal nos, ale doslova sa v ňou šprtkal a tiež sme si mysleli, že to budú hlísty, no neboli, sem - tam som ho na to upozornila a sám s tým prestal - začal robiť niečo iné 🙂 , teda aj u iných detí to môže byť len zlozvyk a ani si to neuvedomujú...

marianne
autor
24. júl 2010

Strapco13, nerobi nic ine, len si nos sucha a vsimla som si, ze hlavne pri jedle.Davam jej sprej do nosa, zatial to je vsetko.Teraz skusim zistit, ci to teda nebudu hlisty, ale dost pochybujem

strapco13
26. júl 2010

@marianne ak je to pri jedle..tak mozno ho drazdi vona jedla a nemusime za tym hned hladat chorobu 😉 --ale moze to byt aj prejav alergie..alergikov drazdia vyrazne vone..aj tie na ktore nie je alergicky