Súkromné jasle v Ružinove - výhody a nevýhody

laskejka
14. apr 2013

Ahojte milé mamičky a budúce mamičky a vôbec všetci ,
v blízkej budúcnosti sa chystajú otvoriť súkromné jasličky v Ružinove(BA-Prievoz-most). Bola by som vám veľmi vďačná ak by ste mi napísali váš názor na súkromné jasličky. V čom vám inklinujú a v čom naopak nie. Aké sú výhody a nevýhody DJ a čo si myslíte že by určite v DJ nemalo chýbať. Aké je podľa vás primerané "školné" v DJ a čo všetko by mala mať započítané suma ktorú rodič platí v DJ.
Za každú vašu reakciu vám budem vďačná.

(som pedagogička a zároveň aj študentka UK, robím si prieskum )

barbade
14. apr 2013

Ahoj, podla mna je nevyhodou obvykle samozrejme vyssia cena, cca 400e co ja viem, vyhoda je lepsia casova flexibilita (dietatko tam mozes nechat od poobedia do podvecera, napr. co mne vyhovuje nakolko mam netradicnu pracovnu dobu) a pre mna by bolo samozrejmostou ze mi jaslicky vyjdu v ustrety ohladom specifickych poziadaviek napriklad na stravovanie syna (vegetarianska strava) a podobne. Ak nie, nikdy by som za jaslicky nezaplatila tolko penazi. Pisem na zaklade jednych sukromnych jasli co poznam, takze to ber ako totalne laicky nazor a moj osobny pocit 🙂 O tych jaslickach len uvazujem do buducna, malicky je este moc malicky 😉
Okrem tohto samozrejme clovek ocakava laskavy a profesionalny pristup vychovavateliek a zarucenie naprostej a vseobecnej bezpecnosti dietata, ale to su uplne samozrejme veci.
U nas mozno bude aktualna dvojjazycna, resp. anglicka skolka alebo jasle, to sa vsetko este uvidi. Tak. 🙂

awalancha3
14. apr 2013

@laskejka ...v prvom rade, musis na sebe pracovat, ako vysokoskolacke by sa ti nemalo stavat, ze pouzijes slovne spojenie " v com vam inklinuju".......zrejme sa myslelo, čím vám imponujú 😉 ; v druhom rade, ak robis prieskum, tak ti je jedno o ake sukromne jasle ide, a nebudes upozornovat na jedny konkretne jasle- teda zjavna reklama (co mi ale nevadi), v neposlednom rade sukromne DJ maju dbat na to, aby tam nebolo zjavne chore dieta, na kolektivnost, ale sucasne velmi individualny pristup k jednotlivym detom, doucanie toho, co rodicia opomenuli a dieta by malo vediet- a hlavne uplny pokoj a bezstresovy rezim......cena je tazko urcitelna, zrejme podla nakladov plus, aby nieco zarobili...

laskejka
autor
14. apr 2013

@barbade ďakujem veľmi pekne za názor. Určite áno, keď som robila prieskum trhu jaslí na MŠ súkromných tak tie ceny niekedy boli horibilné (je to o tom koľko je ochotný dať rodič alebo o tom ako veľmi si myslí p. riaditeľka že ma perfektnú školu).

laskejka
autor
14. apr 2013

@awalancha3 Ďakujem za upozornenie , opravím sa. a zároveň ďakujem za odpoveď. 🙂