icon

Syn bude mať tri roky a stále nerozpráva

martina0303
14. dec 2020

Čaute moj syn v marci bude mať 3r stale nerozpráva povie par slov mňa volá nana namiesto mama vie povedat tata baba dede svoj cumeĺ volá didi povie par slov ake mate skusenost z vašimi detmi mam velke obavy

Strana
z2
ukulela
15. dec 2020

@pribinak ano, mas pravdu, aj my sme s obvodnou riesili najprv, ci dobre pocuje. to tiez treba vylucit.

griska11
15. dec 2020

@nikpa mne to co hovorím vravela logopedicka, ja som to nestudovala takže iba interpretujem.

makova333
15. dec 2020

@griska11 velmi nekompetentna logopedicka

griska11
15. dec 2020

@pribinak interpretujem to co hovorila mne naša logopedicka. Keďže sama som logopédiu nevystudovala nebudem tu niečo tvrdiť co si myslím ze je správne.... Ale ako je roz orodost lekárov a názorov tak sa nebije do pŕs že ten ktorí mi hovorila ona je ten správny tak ako za vás do ohňa ruku nedam

nikpa
15. dec 2020

@griska11 to je jedna z tych ktorá sa vymedzila len na úpravu výslovnosti a taka deťom ktoré ešte nerozprávaju nema co ponúknuť. Len neviem prečo šíri medzi rodičmi taketo informácie, že dieta ma prísť k logo az ked rozpráva. Ked sa takym detom nevenuje ok ale nech aspon netrepe bludy

elizabeth88
15. dec 2020

Tiezsimyslim,ze v rokoch ma dieta rozpravat.Je to urcity vyvojovy milnik a moze sa rozrozpravat v kolektive,ale necakalabysomuz v tomto veku a myslim,ze trojrocnaprehliadka by mala datsmerovania k logopedovi,ci kam bude treba...

elizabeth88
15. dec 2020

v 3 rokoch

deedol
15. dec 2020

mne radili v tejto situacii hladat klinicku logopedicku, nie obycajnu - taka by sa mala venovat uz detom od 18m.

gabsisi
15. dec 2020

@martina0303 zaviesť dudel maximálne na spanie a on sa rozkeca🙂ja som tak vzala dudel 2ročnému teraz v auguste a už mi keca celé dni, aj vety, aj básnicky začína

sante81
15. dec 2020

@martina0303 môj začal rozprávať ako 3 a pol ročný, dnes má 11, puberta, hubu nezatvori. Mal oneskorený vývoj reči a pomohol nám logoped.

ivangeline
15. dec 2020

Nám sa synovec rozroxpraval po 3rokich, až keď mal 4, tak som mu rozumela aj ja. 😅😅

martina0303
autor
15. dec 2020

@gabsisi on ma dudel iba na spanie nemozem ho to odnaucit snáď sa mi to podarí

siska25
15. dec 2020

@martina0303 a syn ti iba nerozprava alebo ma aj ine odlisnosti? Rozumie prikazom napr.? Ja mam 3,5 rocneho syna, nerozprava, boli sme na testoch, autismus ma predbezne vyluceny, ma oneskoreny vyvoj a NKS. Chodi do specialnej skolky, aby sa nam rozrozpraval.

petulik1991
27. dec 2020

@martina0303 chcem ta upokojiť 🙂 moja dcerka Elka takmer do 3,5 roka nechcela rozprávať, slovná zásoba 0 bodov.. No ale to sa nám len zdalo! Odkedy je v skolke (od toho 3,5roka) tak sa jej pusa nezavrie, rozpráva takmer stale aj keď nemusí :D dokonca každého nominuje na "okakany pipik" co sa tiez naučila v skolke :D

dnes_rozpravam
16. feb 2021

Dobrý deň, som študentkou logopédie a mám za sebou všetky predmety týkajúce sa raného vývinu reči, narušení raného vývinu rečí a porúch súvisiacich s rečou, ktoré sa objavujú už v predškolskom či školskom veku. V momentálnej situácii ponúkam online hodiny (cez teams/skype/zoom/messenger) s deťmi. Či už máte logopéda a iba by ste chceli zintenzívniť terapie, ste na čakacej listine k logopédovi, alebo máte pocit, že s rečou vášho dieťaťa nie je všetko v poriadku, môžeme sa dohodnúť na spolupráci. Mám skúsenosti s prácou s deťmi predškolského i školského veku a verím, že aj v online priestore budeme vedieť zapracovať a zlepšiť komunikačné schopnosti vášho dieťaťa. Ak by ste mali záujem, kľudne sa mi ozvite a poskytnem vám bližšie informácie 🙂

daisy15
14. júl 2024

Ahojte baby chcela bi som sa poradit moja dcera bude mat 3 roky a stale nerozprava povie par slov napr mna vola i jaja dady viac nic je stale velmi nervozna

daisy15
14. júl 2024

@dnes_rozpravam dobry den chcem sa poradit dcera bude mat 3 roky nerpzprava pivie par slov j ked ke vemi nervozna vezme si papucku a hrizie

Strana
z2