icon

Tipy na hračky pre 2-ročné deti.

tapka1994
10. feb 2020

Prosim vas, dcera bude mat 2r, a stale neviem co je kupit, mate nejaké typi?. Dakujem za rady

pribinak
10. feb 2020

Kuchynka, kočík pre bábiku, nákupný vozik

ukulela
10. feb 2020

u nas je najlepsia hracka lego-duplo. ak nevies co, kup jej oblubenu postavicku . plysaka a velku tortu , k tomu balony .... deti dary neriesia, to len dospeli. decka sa tesia z torty

tapka1994
autor
10. feb 2020

@pribinak kuchynku aj kocik mame..

@ukulela plysakov mame az az.. Ze neviem kam.. Ale balony ona zboznuje tak tie bude mat..
Ale este nieco vymyslime do vtedy 🙂

weisovameggy4444
10. feb 2020

@tapka1994
Tabuľu s magnetkami, knihy, detský vysávač 🙂

lenka2710
10. feb 2020

@tapka1994 odrazadlo mate?? My sme kupovali tuším odrazadlo, veľmi rada má knižky a kocky!
A od starkych veru ani nepamätám

nikpa
10. feb 2020

@tapka1994 stan, albi pero, knihy,

ukulela
10. feb 2020

@tapka1994 tak skus nieco, co by mala ako mojkaca - daky pekny vankus na spanie, alebo usitu/strikoVANU babiku, nieco, co jej odlozis a ked bude dospela, tak jej to pripomenie detstvo. alebo ozaj len daco, co je aktualne IN - nejaku rozpravkovu postavicku, co pozera, alebo take nieco. Ja som do 3 rokov naozaj nejako dary extremne neriesila - najvacsia radost bola z torty a tak sme sa zamerali na nu 🙂 chcel tortu c vlacikom, dostal velku tortu s vlacikom a na fotke ju bude mat aj o x rokov 🙂

matapo
10. feb 2020

...lego u nas top, rozne okienkove a pohyblive knizky tiez top, prstove farby tiez u nas parada, peciatky, jednoduche puzzle, ...detom staci malo, nemusia to byt drahe dary aby boli spokojne aaby sa zabavili...

tapka1994
autor
10. feb 2020

Odrazadlo dostala na meniny, knizky mame tiez.. Aj lego.. Ale ma rada rozpravky s Moncicakmi co byvaju na JimJam.. Tak mozno moncicak by ju potesil.. Len kde sa to da este kupit.. 🙂

julka878
13. aug 2025

Ahoj, nam sa ako darcek osvedcili magneticke nalepky do vane a vodove omalovanky. Deti si ich oblubili a kupanie bolo hned zabavnejsie. Je to fajn aj ked hladas nieco, co nezabera vela miesta. Mrkni sa sem: https://yoopy.sk/collections/hracky-do-vody