Tipy na hračky pre 2-ročné deti.
Prosim vas, dcera bude mat 2r, a stale neviem co je kupit, mate nejaké typi?. Dakujem za rady
u nas je najlepsia hracka lego-duplo. ak nevies co, kup jej oblubenu postavicku . plysaka a velku tortu , k tomu balony .... deti dary neriesia, to len dospeli. decka sa tesia z torty
@tapka1994
Tabuľu s magnetkami, knihy, detský vysávač 🙂
@tapka1994 tak skus nieco, co by mala ako mojkaca - daky pekny vankus na spanie, alebo usitu/strikoVANU babiku, nieco, co jej odlozis a ked bude dospela, tak jej to pripomenie detstvo. alebo ozaj len daco, co je aktualne IN - nejaku rozpravkovu postavicku, co pozera, alebo take nieco. Ja som do 3 rokov naozaj nejako dary extremne neriesila - najvacsia radost bola z torty a tak sme sa zamerali na nu 🙂 chcel tortu c vlacikom, dostal velku tortu s vlacikom a na fotke ju bude mat aj o x rokov 🙂
...lego u nas top, rozne okienkove a pohyblive knizky tiez top, prstove farby tiez u nas parada, peciatky, jednoduche puzzle, ...detom staci malo, nemusia to byt drahe dary aby boli spokojne aaby sa zabavili...
Odrazadlo dostala na meniny, knizky mame tiez.. Aj lego.. Ale ma rada rozpravky s Moncicakmi co byvaju na JimJam.. Tak mozno moncicak by ju potesil.. Len kde sa to da este kupit.. 🙂
Ahoj, nam sa ako darcek osvedcili magneticke nalepky do vane a vodove omalovanky. Deti si ich oblubili a kupanie bolo hned zabavnejsie. Je to fajn aj ked hladas nieco, co nezabera vela miesta. Mrkni sa sem: https://yoopy.sk/collections/hracky-do-vody

Kuchynka, kočík pre bábiku, nákupný vozik