Trojmesačné bábätko si dáva rúčky do úst
Ahojte mamicky 🙂 Viete mi poradit, lebo ja uz fakt neviem co s tym. Moje takmer 3 mesacne babatko si skoro non stop pcha rucky do ust, cmula ich o stosest (srasne slinta, v kuse vymienam podbradniky) a pri tom cmulani rucky aj piska (vydava zvuky). Cele je take nepokojne. Ked chcem rucku dat prec, da dnu rychlo druhu, a ked drzim obidve, tak zacne strasne plakat a rucat sa. Este aj ked dojcim, tak sa snazi napchat dnu rucku. Bola som u lekarky, a ta jej prezrela usta i hrdlo a povedala, ze tam nic nie je. A ani zuby to este nie su. Ona , ze to bude dane geneticky, ze sa tak sprava. No mne sa to nezda. Prsty na ruckach uz ma cele docmulane az cervene. Len ked spi, tak ich nema v ustach, inak stale. Hned po zobudeni, uz sa cmulaju a slintaju. Ani cumlik uz nechce. Neviem, co mam robit. Viete mi niektora mamnicka poradit? Stretli ste sa s tym? Dakujem za rady.
@roselyn ahoj. Natrafila som na tuto diskusiu. Mozem sa spytat ako to u vas stym cucanim ruciciek dopadlo? Lebo moj maly 3 mesacny to robi tiez- ide si tie ruky zjest a ocuclava vsetko co mu pride do cesty😊aj deku, svoje oblecenie, nase ruky ked ho drzime a nemyslim ze by bol hladny

Nas 3m syncek to posledne dni zacal robit tiez.ked ho nieco nezaujme alebo nezudre tak ma rucky v puse.pribera tak kilo za mesiac.je len kojimny.vsetci mi hovoria ze je hladny.a jak vidim aky je buchtos tak sa mi nechce verit.pred spinkanim papat tak ako cez den.budi sa raz.keby mu nestacilo nebudil by sa castajsie?ako dlho ma pit na prsniku?cez den.nam spi ka dost malo tak je aj unaveny...tak mozno aj preto si tie rucky cmula