Trojmesačný synček je na svoj vek príliš veľký
Ahojte mamicky syncek ma 3 mesiace a uz je mu skoro mala velkost 68 ☹ co je 3-6 mesiacov , niektore veci uz nosi 74 som z toho strasne nestastna , vyzera uz ozaj ako polrocny . Kazdy sa zhrozi, ked ho pride pozriet... Mate s tym niektora skusenosti ?
@auberggine nájdi si na internete tabuľky, k jeho dĺžke uplne primeraná váha. Osobne by som sa viac znepokojovala, keby to bolo mimo tabuliek, v tvojom prípade, fakt nechápem, ani váha ani výška nie su výnimočne ...
My zas mame opačny problem a deti drobnejsie .A vždy sa nas každy a preco je taky maly? A prečo je taky a onaky? Potom som si to prestala všimat.Čo ho mam za uši ťahať aby narastol viac ? 🙂 Sme s mužom nizky nemaju byť pokom deti vysoke.Už to vobec neriešim.Su zdrave a ja som spokojna .Ani dospely niesu všetci rovnakí.Starši je druhak a dodnes sa ho každy pyta či už chodi do školy.😀
Tak staci sa zamysliet kde vsetky tie handry siju: cina a korea - vsade sami trpaslici a tak to oblecenie aj cisluju. 90% deti nosi o dve-tri cisla vacsie oblecenie a mamicky sa potom schapuju ako ich drobci strasne rychlo rastu..a pritom su uplne normalne na nase stredoeuropske pomery. Mozno tych 10% deti trosku zaostava v raste a tym su tie cinske trpaslikovske velkosti akurat 😁.
lepšia veľký ako keby bol zbytočne malý.

@auberggine mi ťo nedalo a sla s apozriet nasa v necelych 4 mes. tiez 7580 a teraz jej vsetky rebra trcia, a to mala porodnu vahu nizsiu ako tvoj.... ked zacne lozit a chodit vybeha...