Umrnčané ročné dieťa
Mam ročne dietatko ktore je velmi umrnčane da sa povedat od narodenia.Je kojeny a zle spava.S papanim to mrnčanie nič nema.Robi to stale.Niekedy sa nemožem ani najest ani na wc ist,lebo furt plače a ma nervy.Ked beha stale sa po mne driape ale na rukach moc nechce byt.Mne pripada že ani sam nevie čo chce.Neviem čo snim? Kedy to prejde?
aj moja mala je taka cely den murci chodi po byte ukazuje na veci taha sa po mne a nijak jej neni dobre....a nevie sa sama zabavit ja ties ked sme same doma na zachod musi chodit so mnou.....a ona je este k tomu aj taka ze sa kazdeho bojik nam niekto pride nic nerobi len je pri mne na rukach a ked ju niketo len pohladka konec plac na tri dni ....mohlo by to prestat aj u nas ale kedy netusim
@monika1302
trochu neskor (o cca rok) 😀 😀 😀 ale ja to mam doma tiez, presne to iste.. vam uz to preslo? ked uz ten rok ubehol.. dakujem za odpoved 🙂
caute baby 😀 😀 😀 ako je u vas? tiez o rok neskôr.. ale v podstate sa toho vela nezmenilo. Nasa drobulka patri medzi nespacov a umrnencov.. Teraz ma dva a pol roka a zatial neboli dva dni za sebou, kedy by nerevala.. Asi tak raz za dva mesiace ma jeden den, kedy len trosku mrni, inak kazdy den aspon pol hodku reve. Su dni, kedy je to velmi vela.. Od roku nespi vobec poobede, chodime spavat okolo pol noci (co je uz dobre, lebo sme ju uspali az okolo druhej v noci) a rano ficime ako kedy.. niekedy od osmej.. niekedy potiahne az do deviatej.. Takze u nas je to teraz uz vynikajuce 😀
@babulka82 heh,presne si definovala,ze sam nevie,co chce 🙂 mne velmi pomohla satka na nosenie,ked som uz bola s nervami v koncoch,dieta najedene,ciste a furt nervne,sup do satky a neriesit 🙂 za par minut v tesnej satke (akoze som neskrtila 🙂 len pevne utiahla,aby pri tom nervneni nevypadli) sa upokojili a zaspali.... moja verzia terapie v pevnom objati 🙂))
@tweetinka.co
nic v zlom, ale dakujem, ze ste napisali, lebo vidim, ze aj horsie moze byt.. 😀
ale tak hadam tie nase deti z toho raz vyrastu a budeme sa na tom vsetkom uz len zabavat 😀
@tweetinka.co
@sojorez
@zelenybalonik u nas je to o sto percent lepšie o rok neskor ,deska sa lepšie vyhraju pobehaju a tak . A odkedy začal behat maly tak je to super,ide si kam chce a nemrnči tolko aj ked ma niekedy tie svoje dni 😉
Ahoj moj ma 21 mesiacov a huci od narodenia. Taky total urevany pre vsetko je od roka a pol.Zacal presne, ked starsi ako tak skoncil( mal 3 roky).... cize posledne roky som na nervy😀 ale neboj to prejde o rok, dva sa bude dat uz rozumne dohodnut. ..Ja na to tiez cakam 🙂 je to obdobie. .niektore deti su pokojne a niektore revu len z principu ako moje, aby si splnili denny limit revu😀 ale fakt to prejde. ..starsi syn je uz anjelik, da sa povedat. ..
@zelenybalonik :_D 😀 😀 niekedy mi veru do smiechu nie je.. ale aspon tych par dni, kedy je uzasna, s iju uzivam a doplnam energiu. 😎
@monika1302 Dobrý deň, čítam si váš príspevok o ročnej dcérke, ale to ako keby som seba a svoju malú v nom našla ! Bože prešlo to časom? moja malá je neskutočne umrnčaná , nervozna, všetko hádže ...len chodí po byte tiež len ukazuje na veci, po mne sa zliepa no hrozné obdobie máme 😨 Kedy vám to preslo? ja sa už bojím že to neprejde ani ...

@babulka82 prejde,neboj.kedy?tazko povedat,kazde dieta je ine. a okolo roka moze ist aj o separacnu uzkost,chce len mamu. a samozrejme pri kazdej vci vydrzi tak 10sekund a uz ho to nebavi. neboj,uz od 1,5roka by to malo byt lepsie.nie som velmi za tv,ale krtko nas doslova zachranil. v roku ziadny zaujem,teraz jej oblubenec-bude mat 2roky. a vydrzi a aspon ide clovek v klude na wc. ale samozrejme musime aj opisovat co krtko robi a sa rozpravame,ale aspon 10minut je klud 🙂 a uz sa aj sama zahra. zoberie lego,babiky a vydrzi par minut.okolo roka vobec. a rocne dieta naozaj nevie co chce 🙂