Únava dvojročného dieťaťa
Ahojte, je normalne ze dvojrocne dieta je unavene po pol hodinke nejakej cinnosti? Ci uz ide o kludnu cinnost doma, v kutiku, alebo na cviceni s detmi. Hodina je strop ci uz v kutiku alebo niekde mimo domu kde sa mozme zdrzat, potom uz nasleduje plac. Mam obavu ako vydrzi osem hodin v skolke.. V noci spi 10hodin cez den dve.
Dakujem za skusenosti a odpovede.
@emma12345 tak moje dcera byla a vlastně stále je více unavená, do 2let spala 2x za den, vzbudila se ráno o půl 8 a v 10 hod už byla uknouraná a unavená a šla spát, spala 2 hodiny a okolo 3 šla spát zase na 2 hodiny, později spala 1x, ale tak 3-5hodin, na cvičení pro děti to byl děs, protože byla po chvíli unavená a začala být mrzutá a za všechno brečela, v kočáře se vyvážela do těch 2 roků, bez kočáru jsem šla jenom na krátko za barák a i tak jsem jí domu nesla, po tom druhém roku jsem kočár zrušila, občas to byl boj, protože nechtěla jít, ale dala to, ted je jí 2roky a 8 měsíců a fungujeme bez kočáru, ale když ho vezmu na nějaký delší výlet, tak se v něm poveze skoro celou cestu, ona je spíš taková pohodlná, často poví, že je něco moc daleko a nechce tam jít, u lékaře jsem to nikdy neřešila, ona byla spavá a rychle se unavila od miminka a zato byla i dost buclatá, dobře živená 🙂 ted už je to lepší, minule pochodila celou ZOO asi 5 hodin zvládla, takže u nás se to zlepšilo věkem
@emma12345 môj názor je ten, ak by si mala choré dieťatko prejavovalo by únavu či vnútri či vonku.
podľa mňa máš úplne zdravé dieťa, ktoré jednoducho potrebuje byť mimo 4och stien asi viac ako max. hodinku.
aj ja osobne by som asi tiež trpela únavou, znechutením, nudou, depkami byť dennodenne ( rátam teraz.....24h mínús spánok cca 9hodín dajme tomu.....t.j.15 hodín mínus tá hodinka......čiže 14 hodín v jednej či druhej, či tretej budove ) zavretá doma, či v práci, či v obchodnom centre, či hocikde inde, hoc aj s tisícami aktivít, bez čerstvého vzduchu, slniečka....
ak je takto človek zavretý pár dní a potom to završi riadnou víkendovou túrou, prechádzkou, výletom.....OK 🙂 ale inak..... :( nič moc
Ahoj, práve som našla tvoju starú tému o tom ako ti bývala malá často unavená. Ako a kedy sa to upravilo? Máme to isté
@miruslb Ahoj, upravilo sa to vekom, uz v troch rokoch to bolo ovela lepsie. Zacala chodit na pol dna do skolky aj som prestala kojit tak mala v noci kvalitnejsi spanok a nebudila sa. Neviem co konkretne pomohlo, ale ak by sa vam to dlhodobejsie nelepsilo treba sa urcite poradit s lekarkou.

Urcite by som nechala spravit rozbor krvy aspon zekezo a stitnu ale moze byt aj len malo aktivne....strazila som chlapca kt mal sjoro tri tojy a najradsej sa hral sam a v lehu a aj vonku sa raz dva krat pustil zo smykalky a sadol si do kocika...jednoducho bol pohodlny a samotarsky