Uplakané bábätko od 3 týždňov
Ahojte maminky,potrebujem vediet ci mal niekto taky problem ako mi s nasou slecnou od nemocnice nam spinkala po krmeni kazde 3 hodky papanie a zase spanie az do 3 tyzdnov...odvtedy cely den preplaceme,cely den sme hore a v noci sa budime kazde 3 hodky a to uz mame 3 mesaice a ja neviem ako dalej..som unavena doma nic nestiham ani varit stale len snou musim byt lebo inak taky plac spusti ze koniec...kazdy mi hovoril ze po 3 mesiaci to bude ok no nam sa zda ze to neni vobec lepsie stale placeme od rana do 19 to sa naje a hned zaspi bol aj taky cas ze zaspala o 19 a spala do 2 alebo 3 rana ale teraz uz nic budime sa som z toho uz zufala vazne ten plac sa uz neda niekdy pocuvat nemam pre seba ani chvilku :(((inak priberame pekne aj rastieme akurat este hlavicku nejak neudrzime lebo sa aj na brusku zlostime a placeme ani hracky si este nejak extra nevsima....no proste budem rada za kazdu vasu skusenost a podporu ze to bude lepsie a ja sa konecne vyspim a budem doma fungovat ako zena v domacnosti dakujem!!!
@molly25 ja mam presne to iste co si opisala a ux nevladzem niekedy skricim alebo odidem z izby.ine deti sa hraju same v postelke kociku a moja nic musim ju zabavat.ani do mesta s nou nic na tukach stale .som nandne a zavidim ostatnym mamickam.presne aj mne vraveli ze 3mesace su najhorsie ale ani nie ☹î
@nicka44 som veľmi rada, že nie som jediná, ktorej dievčatko plače pomaly až do bezvedomia, my máme len 5 týždnov, do 3 mesiacov ešte daleko...
@katrin20 prosím ťa, zmenilo sa to s odstupom času? že či aj ja mám nejakú nádej...
Nooo, asi ta nepotesim. Uz sice tolko neplace ale ist s nou nadlhsie vonku je jednoducho nemyslitelne. Doma stale nic nestiham. Som hotova. Len na ruky, na ruky a na ruky... Idem si umyt zuby = plac, idem na WC = plac... Ked sa s nou blaznim tak sa smeje, rozprava... je zlata ale sama sa nepohra ani minutu. A teraz sa mi budi este aj v noci. Nechce spat v postielke... Uz som aj prisla o mlieko. Som proste uplne vycerpana. Dnes som dala MM flasu nech jej da mlieko ze aspon nachvilu spravim nieco pre seba. Smola... Zacala revat a plut, ked som jej dala ja tak pila. U kadernicky som bola pred rokom. Pred porodom som to neriesila lebo pocas tehu som mala uzasne vlasy a tajne som dufala ze to tak ostane ale smola... Farbila som ich naposledy pred vianocami, zrkadlo vidim len ked idem okolo.... Ked je MM doma tak ju zoberie von. Lenze vtedy treba dat prat, varit, zehlit, upratovat..... Dnes som sa uz rozplakala lebo muz na mna oca hadzal a ja sa citim ako prisera. Lubim svoju dcerku ale keby mi dala trochu vidichnut hned by som mala viac energie sa jej venovat. O tyzden ma 6 mesiacov, pomaly zacina sediet tak tajne dufam ze to bude lepsie, ze sa sama zahra.... Uvidime. Potesim ta jedine v tom ze neplace ked sa jej venujem. Iba vtedy ked sa od nej postavim ☹ Napocudovanie ani nechudnem ale priberam. Cez den nie je cas ani sa poriadne, vklude a zdravo najest. Vecer do seba napcham vsetko co vidim. Ale nezujem, drzim ti palceky aby tvoje dieto bolo lepsie 🙂 Nezufaj, ved sme po nich tuzili tak sa musime starat. 😉
No, my sme malému prešli pocukanou plienockou a svokra od rieka mužské, ženské chlapčenské, dievčenské urieknutie nech sa zmení na dobré a malý sa ukludnil, lepšie spi a neplač tak, ako skoro stále plakal.