icon

V akom veku ste úplne odplienkovali dieťa?

alenka1986
18. jún 2016

Dcerka ma 15 mes. Kaka do nocnika,aj cika, len zároveň cika aj do plienky 🙂

Strana
z2
fopka
19. jún 2016

cez den od dva a pol roka, na spanie stale mame, tam to tak skoro nevidim, kedze plienka je max.nacurana. o mesiac bude mat maly 3 roky.. skusali sme spanie bez, no vstaval od cicin po kolena komplet mokry. Tak netlacim,nevidim v tom zmysel...raz to hadam pride

maryah
19. jún 2016

Náš malý prestal cez deň cikať keď malniečo pred tretím rokom no na noc nosil tri mesiace pred štvrtým rokom. Nenútila som ho, keď nechcel tak som ho nechala. Na noc som mu nedala plienku, vysvetlila mu, že je už veľký chlapec a hneď sme to mali bez nehôd.

oblecenieavecicky
19. jún 2016

Syncek az pted tretim rokom a rovno aj na nocnuz nemal plienku a dcerka este nema ani dva roky a uz chodi bez plienky.

luciahaluskova
19. jún 2016

2 a pol roka

medovka14
19. jún 2016

Staršia mala 2 roky a mesiac, začala sa sama pýtať, vôbec sme nič nenacvicovali 🙂 druhá pri 3,5 roka, rovnaký systém, nerobili sme pokusy, proste jedného dňa prišli, ze chcú cikat 🙂

laskonkakaty
19. jún 2016

Obidve deti hned ako mali 2 roky-synovi som trosku ,,dohovarala,"ze uz je velky a ked zistil,ze je to lepsie bez plienky,odrazu sam odmietal aj na noc.Dcerka tak isto -od 2 rokov a 2 mesia.uplne bez plienky...

girasol
19. jún 2016

oboch 2 roky, v lete ked je teplo, teda sa mozu aj docikat do gati. ale nacvicovala som s nimi nocnik uz od 9.mesiacov, najprv po kazdom jedle, neskor aj po kazdom spanku. dcera este ked mala plienku uz sa sama pytala na velku ked mala1,5roka

mm2008
19. jún 2016

úplne v 4,5 roku... píšem "úplne" ...

janaalzbeta
19. jún 2016

úplne 5 rokov a 3 mesiace.........dieťa s diagnózami DMO (det.moz. obrna) diparéza ťažšia forma + ďalšie diagnózy...

zuzada29
19. jún 2016

Moja mama mi hovorila, ze ked som bola mala ja, tak deti oducali okolo jedneho roku, lebo tie latkove plienky boli ine a dieta citilo ze je mokre. V duchu ma to potom zaraza ze preco to teraz funguje az od ovela neskorsieho veku.

seeggy
19. jún 2016

v 2 rokoch a jednom mesiaci cez deň a v 2 rokoch a 3 mesiacoch sme už aj na noc boli bez plienky ;) U nás to šlo relatívne hladko.

timea7
19. jún 2016

od 18 mesiacov sme boli bez plienky, od dvoch rokov sme už nemali plienky doma vôbec.

petruska1212
19. jún 2016

od 17 mes bez plienky uplne, s obcasnymi nehodami, od 20 mes uplne bez nehody.

k_e_y
19. jún 2016

U nas cez deň bez plienky od 19teho mesiaca, v noci od 21eho mesiaca, mala sa však pýtala na nočník aj skôr, hlavne kakať hoci nie vždy sme stihli dobehnúť 🙂

map0007
19. jún 2016

Rok a 9mesiacou,mala mala ked sme uz vobec nemaly plienku.

janickacrazy
20. jún 2016

starší 2 roky a 2mes. a mladší ako 3ročný

csenibaba
20. jún 2016

Dcerka mala 20 mesiacov,a syn 25 mesiacov

spisiacka
20. jún 2016

prva dcera 1,5 rocna aj v noci, druha presne 2 rocna aj v noci bez plienky.

zolkoj
20. jún 2016

Ahojte, som tu prvý krát. Mám skoro trojročné dvojičky, cez deň sú už bez plienočky. Práve premýšľam nad odplienkovanim u dievčatka aj cez noc. Ako dlho to asi trvá, deň, dva, tri? Mám z toho dosť už teraz stres. Už sa odhodlávám asi týždeň. No ona veľmi ľúbi piť vodičku a dosť jej vypije aj večer. Máte niekto radu alebo osobnú skúsenosť? Do akej večernej hodiny jej môžem dať piť? Mám obavy, že sa kvôli tomu v noci dlhšie nevyspím😢. Chlapček pije strašne málo, takže s tým asi problém nebude. No jeho si nechám na neskôr. ☺️Ďakujem

tetapetra
20. jún 2016

2 roky a 2mesiace.

nini1010
23. jún 2016

2 roky cez den,3 roky v noci.nemala som nervy a trpezlivost silit to.v tomto veku sa rozhodla prirodzene sama,plienky boli zrazu suche.beriem to tak ze vtedy asi prisiel jej cas,nocniku proste skor ako v 2 rokoch nerozumela.povula som o pripade kedy nasilu ucili na nocnik v 9 mesiacoch a mne to pride chore.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
worldtravel
23. jún 2016

Cez den 2,5 rokoch v noci (teda úplne) 4,5 rokoch obaja chlapci

jana_eyre
23. jún 2016

prvy syn cez den 2r a 3-4mesiace, nocnu okolo 3 rokov.. dcera cca v 15-16mesiacoch, rovno aj denna, aj nocna - sama od seba..

viktoriaboris
5. júl 2016

všetky 3 deti v 2. roku dietata

timeia
17. júl 2016

Moja má 2 roky aj 3 m a od 18 mesiacov plienku nema. Ani na noc uz.

squella
17. júl 2016

Od 1,5 roku komplet.

zojka78
17. júl 2016

Od 21 mesiacov cez den aj v noci bez plienok a aj bez nehod😊

tanusa888
17. júl 2016

Staršia mala 2 roky a 3mesiace a mladšia 2roky.Sami prišli zo dňa na deň a posadili sa na záchod, na nočník nechcela ani jedna

Strana
z2