icon

V ktorom mesiaci je naše dieťa?

kuzlo
4. júl 2017

Nevieme sa so ženou zhodnúť, v ktorom mesiaci je naše dieťa (aby sme si čítali správne info na konikovi). Narodila sa 7.11.2016. Žena tvrdí, že je to podľa celých dozitych mesiacov, čiže je v siedmom a ja že sa nás týkajú info o ôsmom a už o chvíľu deviatom mesiaci. Tak ako to prosím je?

Strana
z2
katka253111
4. júl 2017

Tak si pocitaj... 7.12.2016 mala 1mesiac, atd atd

kuzlo
autor
4. júl 2017

@katka253111 Čiže?

kuzlo
autor
4. júl 2017

@katka253111 Ja viem že má 7mesiacov a tri týždne, ale to znamená že je v siednom alebo ako si ja myslím v ôsmom mesiaci života

osky
4. júl 2017

@kuzlo cize co????

7.6.dovrsila dcerka kompletny 7.mesiac a o tri dni zu ukonci 8.mesiac...

ja len zasnem,ake otazky tu clovek najde...
a nehovori sa v kolkom mesiaci je...ale kolko mesiacov ma alebo kolky mesiac zacala...a mali by ste jasnejsie...

henikav
4. júl 2017

@kuzlo ma 7 mesiacov, 7-meho jula bude mat 8 😉 cize ma sice 7 je v osmom, ale to sa tak pocita len v tehotenstve ze v ktorom si mesiaci. Uz narodene dietatko sa pocita kolko ma mesiacov

kuzlo
autor
4. júl 2017

Super, ale stále som na tom rovnako. Ktorá z týchto dvoch liniek sa nás tyka povedzme dnes
https://www.modrykonik.sk/7-mesiac-dietata/
https://www.modrykonik.sk/8-mesiac-dietata/

osky
4. júl 2017

@kuzlo to snad nemyslis vazne...ako moze byt sedemmesacna ked o 3 dni dovrsi 8.mesiac...

nech si to manzelka pocita ,ako si pocitala ked Bola tehu...

to ked porodila,tak ona pocitala ze je v deviatom mesiaci ???????

osky
4. júl 2017

@kuzlo

tie linky opisuju siedmy-osmy mesiac dietata,cize mesiac,ktory prave u dietata prebieha,tyka sa ta 8. aj to zu len 3 dni...

jezkovi voci,a to som si furt mylslela ze som z matiky blba....

kuzlo
autor
4. júl 2017

No a presne to tvrdím žene aj ja a stále ma presviedča o opaku :(
Citujem ju: "7.7. Ukonceny 7 mes. 8.7. Zacne 8 mesiac"

Až mi je do plaču, že nech jej to rátam akokoľvek, tak sa nedá presvedčiť :(

osky
4. júl 2017

@kuzlo

zene predplat kurzy matiky...nech sa zobudi.
v jej podani to vyzera ze teda 1.narodeniny nebudete slavit 7.11. ale teda az 7.12.
fakt chore...

alebo ked bude v druhm rocniku,tak zena s nou bude preberat prvacke ucivo...no ,chuda dieta.druhe zu radsej nerobte...
bez urazky,ale tvoja zena je nejak pozadu...

kuzlo
autor
4. júl 2017

@osky Máme už tretie 🙂

rebellefleur
4. júl 2017

Toto je vtip? 😂🙈

ukulela
4. júl 2017

... pamatate - ked odidem v pondelok a pridem v stredu, som prec dva, alebo tri, alebo 1 den?

pietra
4. júl 2017

@kuzlo ale ved je to rovnake ako pri rokoch. Teraz zije svoj prvy rok a ked ho dovrsi, bude mat jeden rok a zacne zit druhy. A pri mesiacoch je to rovnake, ak ma 7 mesiacov, tak zije svoj osmy mesiac, ked ho dovrsi, bude mat 8 mesiacov a zacne zit svoj deviaty ..... atd.

ukulela
4. júl 2017

@kuzlo ... tie knihy, rady - napr. pri stravovani- byvaju pre ludi ako ty a tvoja zena formulovene "od ukonceneho 7. mesiaca" a pod. by ma ozaj zaujimal dovod,preco by toto dvaja ludia pri tretom dietati riesili .... pokial teda nie si odoba trpiaca obsedantno-kompulzivnou poruchou, co tu nedavno riesila niekolko podobnych problemov, tykajucich sa dni na dovolenke a pod.

candii
4. júl 2017

@ukulela zemrem 😀 😀 😀 mat jeho problemy a prezidentov plat

osky
4. júl 2017

@kuzlo tretie?
super.ako ste ratali tie predtym....zastavuje sa mi tu zu rozum...

dominika6
4. júl 2017

@kuzlo
V piatok sa dohadate...bude mat presne 8 mesiacov

alchemilkazltozelena
4. júl 2017

@ukulela myslis ze to je ta ista osoba?

ukulela
4. júl 2017

@alchemilkazltozelena myslim. presne ten isty problem bez snahy pochopit napisane ...

alchemilkazltozelena
4. júl 2017

@ukulela si pozeram tie temy a placem...doslova 😂😂😂

momoqui
4. júl 2017

Nazov temy na vysokej urovni a otazka ....

momoqui
4. júl 2017

@ukulela odpadla som 😂😂😂😂 to su vazne debaty toto

obsadenemeno
4. júl 2017

a uz je tu zase....expert 😨

yanni
4. júl 2017

Baby, ja sa rehoceeeeem. Ja to tu otvorim v domneni, ze rodicia nevedia, v ktorom mesiaci tehu je ich teenegerska dcera😂😲😨

nice202
4. júl 2017

Mixér už asi nie je dosť populárny, tak sú tu debatky o spravnom čase 😁

momoqui
4. júl 2017

@yanni aj mna to iste napadlo 😀😀🙈🤔

elzika
4. júl 2017

Kolkaty mesiac zivota zije tvoje dieta? Ak malo 7mesiacov, co znamena, ze 7 ma odzitych, tak teraz zije svoj 8.

mrkvicka060
4. júl 2017

Boze... Je v osmom prebiehajucom mesiaci. Cize ma sedem mesiacov, a 7.7. ukonci ten 8.mesiac a bude mat osem mesiacov. A zacina sa deviaty mesiac.
To je ako s rokmi. Dieta ma 1 rok az vtedy ked prezije ten jeden rok od narodenia, skor nie.. Cize ten rok musi ukoncit. Tak isto aj s mesiacmi. 8 mesiacov bude mat az ked ten osmy ukonci. Kks ludia tieto otazky 😀

Strana
z2