Vaše dieťa ako najhoršá škôlkar v triede- máte s tým skúsenosti?
Je tu prosim niekto so skusenosou, ze jeho dieta bije/bilo ostatne deti v skolke, ze sa s nim ostatne nechcu hrat? Syn bol vzdy hyperaktivny nicitel, teraz nastupil do skolky a prvy mesiac bol ukazkovy. Kedze ho pozname, manzel sa obcas pyta ucitelky, ci poslucha. Dnes my povedala, ze s malym sa nik nechce hrat, lebo ostatnych bije a potom place, ze je sam. Ze uz aj rodicia sa oytaju, ktory to je. A ja som zostala z toho nneskutocne
@lele10 ja si myslim, ze dovodcsom nasla v reakcii kde sibpisala,ze na kolektiv je zvyknuty,ze vzdy mal okolo seba ine deti,,,a myslim si,ze tam sa naucil "bit sa za svoje" novy kolektiv zrejme vnom vyvolal pocit ze musi ukazat ze si ochrani to svoje,,,a mladsi surodenec ku ktoremu sa vzorne sprava bude len preto ze tento človicek mu zatial nic neberie,nepletie sa mu pod nohy,nekazi mu cesticku z kniziek,nejazdi autickami ktore prave zaparkoval, nespava s jeho plysakmi..potrva kym sa nauci ze nieje vsetko jeho,,ze sa ma delit a ze ked sa mu nieco nepaci nema ostatnych bit..my mame zivelneho chlapca tiez a hoci uz druhy rok chodi do skolky, neverim ucitelkam ked ho chvalua aky je zlaty...ako vazne?tento chalan ktory by energiou mohol zasobovat svetove elektrarne?!? Kamaratov ma, ked sa bije,tak su to chalanske natahovacky a valanie sa posebe s podobne energickym chlapcom,staznosti chvalabohu niesu,ma aj dalsich kamaratov
Upravilo sa to u vás ? Moj syn občas tiež udrie druhé dieťa. Ak sa mu niečo nezapaci

@drobcek26l mozes napisat aj mne, maly je taky isty, aj ked iba na ihrisku, do skolky nechodi.. deti ktore pozna sa mu vyhybaju, lebo ho maju zafixovaneho ako chkapca co berie hracky. Zahra sa len so starsimi, lebo koli vyske si ich netrufne udriet.. je to priserne.. normalne ho musim drzat od deti bokom, hlavne sproti dievcatkam stale nieco ma.. normalne placu ked ho vidia dnes som pocula hlasky od deti tipu: nech on ide domou, alebo dievcatko sa nechcelo pohnut od mami, lebo sme prisli von. To sme sa iba stretli nahodne a mali sa hral sam, dost daleko od nich. Vobec na dievcatka nereagoval, proste uz ho maju tak zafixovaneho.