Výška 8,5 mesačného dievčatka
Maminy aké sú prosím vaše 8 a pol mesačne dievčatka velké?.. Mne sa zdá akoby sa moja malá v raste totalne stopla, v podstate od 4 mesiaca nosime velkosť 68, bude mat 9 mesiacov a stale mame velkost 68...
@luckavelka podla oblecenia to velmi nehodnot, moj syn nosi niektore tricka 110 a ine tricka 128.
ak mas nejake pochybnosti tak si ju odmeraj a pozri grafy rastu, alebo to povedz pediatricke.
Mne ju pediater na kontrolach vzdy len pozrie, odvazi ale vobec ju nemeria. Tiez sa tomu cudujem ked kazdy iny aj merania robi.
@luckavelka obleckom sa neriad, moja ma 2 roky a zmesti sa do niektorych 74iek, aj do 80tky 😂 Co je podla oblecka velkost na 9-12m. Inak meria 88cm
@luckavelka tak si jí změř doma sama 🙂
Moja 8 mesačná má 75cm a skoro 9 kg. Nosí prevažne veľkosť 74, ale este má aj veľa 68, naopak niektoré 80 sú jej už malé . Dokonca zimný overal má 62😂
Mojmu skoro 8 mesacnemu je tiez dobrych vela veci velkosti 62 a ma 71cm a 8 kg, niektore body rastu s nim mam taky pocit... 😂
@luckavelka no tak si ju odmeraj sama doma, daj ju lahnut pri stenu, narovnaj jej nozicky a odmerias od paty po hlavicku
Merala som ju, len ju tazko odmerat ked je taka hyperaktývna 😂 ma cca 68cm a vazi cca 7,300g ale je to take drobatko male 🙂
Ale zas keď sa narodila mala len 2640g a 47cm 😊
Moja mala presne taku istu vahu aj vysku pri narodeni..tento tyzden mala rok a ma 72cm..😉 doktorka ju meria a vazi a vzdy povie ze je to ok..ale zas ani ja s manzelom nedisponujeme ohromnou vyskou😀😀
@dahmaral jej to vazne?😍 Napodovne ani my sme s priatelom teda neni moc vysoky 😂 Takze asi aj ako rocna bude nosit este velkost 68 😀 A to jej vsetci kupuju 80/86 a vysie ze ved to bude mat o chvilku 😂
😀 a ved mozno hej🙂))uz obliekam 74🙂)) ja som rada ze je taky krpec 🙂 oproti rovesnikom je mensia ale je viac pohybliva, ako z divych vajec..
@dahmaral máme to isté, tiez je ak besna a neobsedi 😀
@luckavelka ked ste s manželom obidvaja nižšej postavy, aj dcerka pravdepodobne bude. My to mame zasa opacne, syncek ma o par dni 6 mesiacov a meria uz 71 cm, nosime velkost 74 😂. Pritom ked sa narodil mal priemernych 49 cm. Neviem kam to potiahne do dospelosti 😀. Ale zasa my sme obidvaja s manželom vysokí ( ja 1,70 a muz 1,90).
@qwert77 tak s neho bude asi basketbalista 😉 Naša bude určite malinka ale to je v podatate len dobre lebo by bola teraz len na rukach 😯
@luckavelka ma uplne normalne miery vzhladom na to ake mala ked sa narodila..nasa 8 mesacna mala 70 cm a 7,5 kg
@alchemilkazltozelena super tak dakujem 🙂
@luckavelka netreba porovnavat 🙂 a stresovat sa tym..nasa pri narodeni mala 53 cm a 3270 g...dievcatka byvaju mensie 💜

myslim,ze sa nemusis obavat nicoho.je to podla mna ok,chodis na kontroly? pediatricka by ti isto povedala keby nieco nebolo ok. moja mala ma v nedelu 6 mesiacov a v stredu sme boli na poradni a mala 64 cm.kazdy mesiac podrastie max. 2 cm,tak ked tak ratam tiez v osmych mesiacoch bude mat max.68 cm.myslim,ze ptm od deviateho mesiaca zacnete pouzivat az velkost 74