Zdedí moje dieťa po mne tučné nohy?
Baby,viem ze je to kravina ake jednoducho mam z tych noh komplex od detstva a uz teraz sa bojim,ze mala bude mat pevne stehna a lytka pi mbe:'Ma 10m a uz to vidim:(Viem ze toto teraz riesit je blbost ale nemozem si pomoct,tato myslienka sa mi vkrada nechtiac do mysle a ked vidim,ze maka zdedila nohy pi mne,uz teraz mi je to luto.Snad sa to bude dat ovpktvnit,ze bydem ju viest k sportu a varit zdravu stravu,ziaden cukir a rychle,tucne,vyprazane jedla....Ako to je u vas?
Tiez vidim co zle som po rodicoch podedila😂🙈okrem vsetkeho dobreho😂
Fuuu moja dcérka má tri roky a už vidím,ze bude mat krivy nos po mne, asi zalozim diskusiu ci jej ho mam zlomit alebo nie.
Btw cibulkova ma tiez riadne noziska a neobesila sa preto 😉
Jaaaj, už je to zrušené😉. Tak nič. Baby, dajte mi do IP ako pribrať 😞. Ďakujem.
@0silvia0 Dík za radu, ale ja mám síce habarky ruky ale svaly mám, také 2 kopce keď napnem. A aj tehličky na bruchu. Vďaka malej. Jednoducho myslím, že nemám predispozíciu na viac svalovej hmoty. A boky síce 90 ale pri tej postave sú mega a pritom koštiale. A tiež to vidím u malej. Tie boky. Ale na rozdiel od zakladateľky mi to príde rozkošné, že sú to moje boky v mini podaní, že je to moja dievka😉.
Ja vždy hovorím, že dieťa je po rodičoch, nie po susedoch, takže môže zdediť nohy po tebe. Ak sa budeš snažiť naučiť dieťa na zdravú stravu , tak to je v poriadku. A ku tomu ju nauč mať rada seba samú takú, aká je. Ak sa bude trápiť tým, že nemá pekné nohy ako sa ty trápiš ešte aj teraz, tak môže byť nešťastná. A určite nechceš mať nešťastné dieťa...
@winnerka ahoj. Ano. Ach, nerada nato spominam ☹ bolelo to ako slak a trvalo relativne dlho pokial to bolo ok - musela som take nohavice stahovacie nosit viac ako mesiac, hlavne na zaciatku ten prvy tyzden to strasne bolelo. Ako nelutujem to - na mojej postave to vyzeralo fakt komicky - bola som cela chuda, svalnata a zrazu take hrboly na stehnach - vlastne az po tej op som si prvykrat v zivote mohla kupit normalne nohavice - dovtedy som si stale musela davat sit na mieru, akurat teda nie je to operacia kde si lahnes a na dalsi den skaces ako srnka - aj ked ide o jednodnovu chirurgiu v konecnom dosledku ta rekonvalescencia je pomerne dlha ( ja som tyzden bola doma, potom uz v praci, poriadne sediet som vedela za dalsi tyzden, dva - neustale to bolo treba drzat v cistote, natierat a tak )
Este ale k tomu napisem ze ja som si to davala robit davno, este pred detmi - moze to byt aj 15 rokov dozadu, takze je dost mkzne ze dnes su uz uplne ine postupy a je to omnoho menej bolestive s kratsou rekonvalescenciou - treba skocit na konzultaciu poriadnu a potom sa rozhodnut...

@0silvia0 S tym rozdielom, ze s tymi vecami sa da nieco aspon cosi robit robit. Zadok si vies trochu vyformovat cvicenim, pas tiez, prsia sa dnes riesia bezne, ovisnute brucho je najmensi problem....So silnymi lytkami bohuzial ozaj nic, proste z nich neubudne.