icon

Zháňam staršie rozprávky z Lídla

tyty64
9. nov 2018

Ahoj, zháňam staršie rozprávky, ktoré sa predávali v Lidli- konkrétne: 0 12 mesiacikoch, Snehová kráľovna, Nebojsa, zvieratká a lúpežníci, Dlhy Široký a Bystrozraký, Kocúr v čižmách, Pernikova chalupka, Červená Čiapočka

Strana
z5
sava282
8. sep 2024

@carpediem81 ak zoberiete z kazdeho 1 ks, vieme sa dohodnut na cene 11€ + poštovne

petrahajek
3. okt 2024

@sava282 Dobry den, my zhaname. Zobrala by som Pernikovu chalupku aj Cervenu Ciapocku ak este aktualne. Kludne sa mozeme dohodnut v sukromnej sprave. Dakujem

elizabeth888
Autor odpoveď zmazal
erikamarekhihi
11. dec 2024

@katarinava prosím máte na predaj tri holúbky?

erikamarekhihi
11. dec 2024

@elizabeth888 prosím tri holúbky máte?

elizabeth888
11. dec 2024

@erikamarekhihi dobrý deň, už nie

katarinava
16. dec 2024

@erikamarekhihi všetky rozprávky sú už preč

anazemko
26. dec 2024

Ahojte. Ja síce Lidl rozprávky nepredávam, ani nechcem kúpiť, ale počúvame ich online a neviem sa dopátrať, aké je herecké obsadenie v Mechúrikovi Koščúrikovi a veľmi by som to chcela zistiť. Vedel by ma niekto zachrániť a odfotiť/napísať kto tam účinkuje? Ďakujem vopred veľmi pekne.

zdenkak87
26. dec 2024

@erikamarekhihi mam este zabalene

elizabeth888
26. dec 2024

@anazemko
Dobrý večer, posielam 🙂

pedritoman
5. dec 2025
@anazemko

Ahojte. Ja síce Lidl rozprávky nepredávam, ani nechcem kúpiť, ale počúvame ich online a neviem sa dopátrať, aké je herecké obsadenie v Mechúrikovi Koščúrikovi a veľmi by som to chcela zistiť. Vedel by ma niekto zachrániť a odfotiť/napísať kto tam účinkuje? Ďakujem vopred veľmi pekne.

@anazemko aj ked to uz zrejme nie je aktualne

Strana
z5