Zháňam staršie rozprávky z Lídla
Ahoj, zháňam staršie rozprávky, ktoré sa predávali v Lidli- konkrétne: 0 12 mesiacikoch, Snehová kráľovna, Nebojsa, zvieratká a lúpežníci, Dlhy Široký a Bystrozraký, Kocúr v čižmách, Pernikova chalupka, Červená Čiapočka
@sava282 Dobry den, my zhaname. Zobrala by som Pernikovu chalupku aj Cervenu Ciapocku ak este aktualne. Kludne sa mozeme dohodnut v sukromnej sprave. Dakujem
@katarinava prosím máte na predaj tri holúbky?
@elizabeth888 prosím tri holúbky máte?
@erikamarekhihi dobrý deň, už nie
@erikamarekhihi všetky rozprávky sú už preč
Ahojte. Ja síce Lidl rozprávky nepredávam, ani nechcem kúpiť, ale počúvame ich online a neviem sa dopátrať, aké je herecké obsadenie v Mechúrikovi Koščúrikovi a veľmi by som to chcela zistiť. Vedel by ma niekto zachrániť a odfotiť/napísať kto tam účinkuje? Ďakujem vopred veľmi pekne.
@erikamarekhihi mam este zabalene
@anazemko
Dobrý večer, posielam 🙂
Ahojte. Ja síce Lidl rozprávky nepredávam, ani nechcem kúpiť, ale počúvame ich online a neviem sa dopátrať, aké je herecké obsadenie v Mechúrikovi Koščúrikovi a veľmi by som to chcela zistiť. Vedel by ma niekto zachrániť a odfotiť/napísať kto tam účinkuje? Ďakujem vopred veľmi pekne.
@anazemko aj ked to uz zrejme nie je aktualne

@carpediem81 ak zoberiete z kazdeho 1 ks, vieme sa dohodnut na cene 11€ + poštovne