Zmena detského pediatra
Ahojte baby, prosim vas menili ste aj vy dietatu pediatra ? Chcela by som ho dat z urcitych dovodov k ineemu ,no neviem , ci to tomu predchadzajucemu musim oznamit, alebo staci prist k novemu s kartou dietata a tam ho zaeviduju a hotovo ? 🙂 Ci ako postupovat ? 🙂 Dakujem vam
@slamka555 neviem ako to je ked mate kartu doma, vy ju mate vlastne zapozicanu od dr. Mozno ju ozaj staci odovzdat novej pediatricke a ona uz len posle papier o tom ze prechadzate k nej. Ale viem ze sa prejst da od 1.dna mesiaca, nie hocikedy pocas mesiaca. Resp.poziadat o zmenu sa da ale evidovat vas budu az od prveho dna v nasledujucom mesiaci
ja som sla k starej pediatricke povedala jej o zmene, podpisala som papier, ona mi dala kartu a tu som potom zaniesla novej kde som vypisovala svoje udaje. a ano da sa to k 1. dnu v mesiaci
to chapem 🙂 ale nepytala, pretoze sme sa stahovali, takze jej to bolo jasne. a nemozes jej nieco podobne povedat? ze potrebujes najst nejaku blizsie alebo sa stahujes alebo nieco take? 🙂 aby si si ju nepohnevala a zaroven odisla v pohode
@lubka3232 No ono tento je najblizsi praveze 🙂 a sestricka od neho byva kusok od nas ( byvame na dedine) tak sa bojim, ze to by sa isto dozvedeli ,ze sa nikam nestahujeme ;).. vies ako na dedine sa klebety rychlo siria a vsetci vedia o vsetkych :D. Takze radsej by som sa tomu nejak obklukom vyhla :/ .. 🙂 ale vdaka za radu ;) ..je to taka blba situacia ,ale uz dlhsiu dobu ho chcem zmenit , aj ked viem, ze ked nahodou iny dr. Nebude ordinovat tento ho zas budevzastupovat a je schopny sa nas vypyrovat preco sme od neho odislu och :/ .. 🙂
aj ja byvam na dedine, takze chapem uplne! ale neviem velmi pomoct :( no v kazdom pripade, drzim palce nech to dobre dopadne 🙂
@slamka555 Ach, dievča, to sa bojíš, že sa urazí doktor, ku ktorému už nebudeš chodiť? Ja som synovi menila pediatričku, pôvodná bola mama môjho bývalého spolužiaka, takže v podstate známa, ale nebola som s ňou spokojná. Keď sme menili doktorku, tak som jej proste povedala, že sme sa rozhodli pre inú doktorku. Nepýtala sa na dôvod, nie je tvojou povinnosťou ho oznamovať. Keby sa opýtala, len by som zopakovala, že preto, lebo sme sa tak rozhodli. Ešte to by tak bolo, aby som si vymýšľala výhovorky, aby sa to pani doktorky náhodou nedotklo! 🙄

Ahoj. Ja som si nasla inu pediatricku, teda synovi, isla som k nej, vypisala si jeho udaje, moje udaje a poslali postpu vyziadanku a nasa stara dr im poslala kartu postou. Nikomu som nic neoznamovala, nova dr to vybavila za mna