Zobrali vám vaše neočkované dieťa do škôlky?
.
@beky1813 ake skolstvo riesime prijatie-neprijatie do skolky ci???
@emi16 ale to my dve sme divne... 😁😂 inak neviem na co jej aj do tej skolky chodi, ved ja tam sam tak akoby bol doma,s nou
@nelinka2009 to je u teba jedno, ci skola, skolka, vzdy len na to nadavas a realizujes si svoj problem
@beky1813 nemam problem pisem, ze v zakone o ockovani nieje nic a ani nemoze byt... Ono by nam totiz tie neocko deti, potom ani do skoly nemuseli a ako by si tento stat potom vychoval dalsie ovecky ze???😇
@nelinka2009 jaj, ovecky, parada, uz som sa bala, ze to tu nespomenies 😀
@nelinka2009 nie som ucitelka ani nepracujem v skolstve a ups ani nikto z mojej rodiny. Len mam siroky rozhlad a kvalitne vzdelanie 😉
@emi16 a ty o com tocis? 😀 😀
@xxxkatka kvalitne vzdelanie slovenskeho povodu...
@nelinka2009 no to ty nemozes vediet ake mam ja vzdelanie a ci slovenske alebo zahranicne, ale daleko vyssie ako ty ...😉
@xxxkatka staci, ze si v skupine ucitelky...
@nelinka2009 a to je dovod, ze musim byt ucitelka? Su tam aj mamicky, ktore ucitelky nie su...
@emi16 kde som napisala, ze ziadne ine dieta tam nechodi? 😀 skopci to sem
@emi16 netrap sa,s nou... Nevysvetlis ona vie vsetko najlepsie a tie ostatne maju strach... To je akonkedcje tu zalozena tema na referencie o skolje, ci skole a nikto neodpovie...
@beky1813 ale napisala, ze ani 5 mesiacov by tam miesto jej dietata ibe chodot nemohlo, taka je to speci trieda, tak kolko musi byt takych super speci detiii...
@nelinka2009 nemohlo, lebo malo 2,5 roka a vtedy sa dieta berie za 2 deti 😀
@beky1813 takze mohli miesto jej dietata, ktore skolku navstevovalo aj ked matka bola na rp, chodit do skolky 2 deti pracujucich mam... No fakt tlieskam
@nelinka2009 😀 tlieskaj 😀 vidim, ze citanie ti nejde 😀 vidis len to, co chces 😀
@beky1813 no vsak zakladayelka si aspon urobi obrazok, lebo toto bez uplatku urcite neslo... Keby to pozrela inspekcia to by bolo srandy
@nelinka2009 😀 si fakt srandistka 😀 autorka si urobi obraz, ale skor o tebe 😀
@kittykat22 Ja neutocim. Ty si sa vyjadrila,ze to nebol výmysel učiteliek, riadiacich pracovníkov a ze ich chapes lebo je to v zakone! Tak uved ten zakon. A ked ho nevies a nie si si istá tak nepis blbosti. To je vsetko.😉
@emi16 tak este raz, aby si aj ty pochopila: "Ano viem, ze pobrali 2 a pol rocne
Od jan a feb
Drzali miesta a od sept do jan
5 mesiacov mohlo ine dieta navstevovat skolku"
Kedze moj nastupil ako 2,5 rocny (normalne v septembri a nie v janurai, februari) , tak logicky za neho nemohlo chodit ine napriklad 3 rocne dieta. Preco? Lebo tam bol fyzicky pritomny on. Samozrejme, okrem inych deti.

@nelinka2009 boze, este ti nie je trapne, ze takto furt prskas na skolstvo? Predstav si, ze aj moje dieta bolo zobrate do skolky, nemala este ani 3 roky a uplatok sme nedali a bolo to v BA a v skolstve nerobim. Tak si zaloz vlastnu diskusiu, nazvi ju "hon na skolstvo" a tam sa realizuj a nie v kazdej diskusii si liecit svoj problem