Zobrali vám vaše neočkované dieťa do škôlky?
.
@xxxkatka mohli, dokonca 2
@nelinka2009 co 2?
@xxxkatka 2 deti
@beky1813 ano, ale nie preto, ze si to ty napisala, ale prwto, ze to tak prosto je... Nekydam, argumentujem, narozdiel od vas dvoch sa drzi aspon ciastocne temy o prijati do skolky a nehodnotim vase psycho stavy
@evittam ty si úplne šialená. Nedá sa s tebou normálne písať.
@nelinka2009 😀 vidim, ze pokracujes vo svojej retorike a style, ako vzdy, len ty mas pravdu. Ale vieme, ze musis mat posledne slovo a kedze sa doma nudis a nemas sa s kym hadat, tak sa snazis realizovat tu, tak nech sa paci 😀 mas priestor
@beky1813 sa velmi podobame vidis vidis...
Ja sa len cudujem, preco si chlapi beru hlupe zeny, ked ani bohvieako pekne nie su...ale tak asi proti gustu.. 😀
@nelinka2009 prosim ta nelajkuj moje prispevky v inej teme lebo potom sa uz zacinam bat... 😀
@xxxkatka take ucitelske... Nemat uz kam tak urazat ako male dieta...
@nelinka2009 neurazam, to bola prosba.... a este jedna prosba, prosim ta zbav ma ucitelskeho povolania v tvoje hlave. Fakt nie som ucitelka a do skoly uz davno nechodim. kks a este mi to aj lajknes 😀
@xxxkatka a co si cakala
Niekto napise svoju skusenost
Taktiez viem ako to fici v BA V
Zijem tu, stretavam mamicky
A ty zacnes utocit
Akoze preco?
Moju skusenost nezmenis, len preto, ze mas specialne dieta
Pisala som vo vseobecnosti, ze ak prijali dieta od jan., feb., dieta do triedy
Tak ine dieta mohlo chodit od sept do jan., feb.,
A ty hned vztahovacna
A preco by som si aj ja nezabrdla ked uz do mna skaces
@xxxkatka slabe vzdelanie... Neppchopila si nevadi, nemam cas ti to vysvetlovat. Zaklad ma zakladatelka vysvetleny, vezme si z toho co potrebuje a tvohe drizdy jej budu na nic az bude mat v rukach zamietnutie. Prajem jej aby s tak nestalo.
@xxxkatka boze ja len fakt dufam, ze neucis. Lebo inak chudatka tie deti... Argumenty ziadne a pusa plna prazdnych reci...
@beky1813 nie potom to mladsie dieta moze pickat do septembra
@nelinka2009 pisala, ze ma ist dieta na 4 mesiace do skolky, kym nenastupi prijate dieta, na to reagujem
@beky1813 no vsak ja tiez
@nelinka2009 nie, ty zase reagujes na nieco uplne ine
@beky1813 to si len ty myslis, nechapes
@xxxkatka tak snad trojrocne aj cely rok moze chodit ci???
@nelinka2009 reagovala som na toto od tvojho alterega "Pisala som vo vseobecnosti, ze ak prijali dieta od jan., feb., dieta do triedy
Tak ine dieta mohlo chodit od sept do jan., feb.," Opakujem, dieta sa prijma na skolsky rok. A ano vtedy chodi cely rok.
@xxxkatka to som ale nepisala ja, ze ano... Ved 'cotaj s porozumenim' a dopln aj pozornost... Ten Richter v tv menej trepe ako ty... Takze pekny den.
@nelinka2009
Divne je, Ze maju miesto od jan., ale od sept. nie
A to, ze zoberu mladsie deti a starsie nie
Je to chyba systemu
Taktiez je divne, ze stat plati matkam na RD ked maju dieta umiestnene a neplati matkam ked dieta neumiestnia lebo nemaju kde a su rok dva bez prijmu
Pisem vseobecne !!!!
nasho neocko v BA Ruzinov nezobrali 2 roky po sebe do ziadnej z 5 skolok okolo nasho trvaleho bydliska, splnal vsetky podmienky. Ale ruzinov s petrzalkou su na tom najhorsie z celeho slovenska. Staznosti na vsetky mozne institucie nepomohli. Nasla som ale miesto v inej mestskej casti a tam ho zobrali vo veku 4r a 5mes., nasledne uz sa uvolnilo miesto aj blizsie
@emi16 presne a za to, ze mi toto vadi, tak som divna a chorobne proti skolstvu??? Nie, ale ten system je jednoducho chory, vsak ked uz nic ibe, tak aspin nech vzdy musia najprv zobrat tie najstarsie deti a hotovo.
@shmoulinka1 a mladsie deti zobrali???

@emi16 tak naco si to pisala, ze triedu moholo 5 mesiacov navstevovat ine npr. 3 rocne dieta 😀